Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met herfstsieraden en kortingscode...

De herfstkleuren worden steeds intenser en dat is te zien aan de handgemaakte sieraden van deze week!

Ik wilde dit keer eens een iets andere ketting als anders maken en waar vrolijke en warme herfst kleuren in zaten. Nu kwam ik nog wat papieren kralen tegen die wel gelakt waren maar zoals het zo vaak met papier gaat, door de tand des tijds vergeeld waren. Maar niet getreurd... er werd epoxylak op los gelaten en zie hier het resultaat! Vrolijke herfst kralen die dankzij het extra laagje kleurlak nu ook nog eens wat steviger zijn geworden! 

En hieronder zie je het uiteindelijke resultaat in een lange ketting, (wat de hardlopers van Atelier Hobbekol zijn)! En... in het echt is deze ketting nog vrolijker van kleur! 

Dan de herfst armbanden voor dames.

De armbanden sluiten met een sierslot en de volgende basis materialen zijn gebruikt: miracle beads, glas- en houten kralen. Drie van de vier armbanden hebben een zelf beschilderde bedel van epoxy lak. Het zijn echte warme 'pols sieraadjes' geworden!

En dan als laatste alweer voor deze week zijn in de rubriek heren sieraden, de armbanden van stoer half edelsteen ook weer aangevuld. Er zijn ook nog kettingen gemaakt, maar die moeten die nog op de foto gezet worden en daarna is deze rubriek ook weer goed bijgevuld. 

Zoals je ziet komen de kleuren van de sieraden in deze nieuwsbrief allemaal uit de kleurenwaaier van 2022/2023 die je hieronder ziet staan.

TIP: Mocht je nu kleding of andere accessoires gaan shoppen, print de waaier dan even uit en stop hem in je portemonnee. Zo heb je altijd de nieuwste modekleuren bij de hand!

~*~ 

De kortingscode van deze week is herfstkleuren en is goed voor 10% korting vanaf nu t/m maandagavond 24 oktober! (Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, kralen en materialen, reparaties en workshops).

Niet vergeten in te vullen, want achteraf kan het niet meer verrekend worden! 

Fijn weekend namens, Gerda van Atelier Hobbekol. 

 

Reacties

Populaire posts