Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met herfst sieraden en kortingscode voor sieraden en workshops...

 De afgelopen weken zijn er weer nieuwe nieuwsbrieflezers bijgekomen en als eerste wil ik die van harte welkom heten! Tevens hoop ik dat je met veel plezier de nieuwsbrieven leest en dat je uiteraard ook gebruik zult maken van de kortingscodes en meedoet met leuke acties, waarbij je prijsjes kunt winnen of iets extra bij je bestelling krijgt.

En om nu verder te gaan met deze nieuwsbrief en waarin ik vorige week met de uitslag van de winnares van de kwartaalprijs en de overgangskleuren van de herfst eindigde, gaan we daar nu snel mee verder...

Hieronder een armband die helemaal bij de herfst past!

De kleuren zijn herfstachtig en de armband bestaat uit alleen maar natuurmaterialen zoals keramiek kralen, glaskralen, rondleer en de armband sluit met een kapittel sluiting.  

~*~

Dan had je misschien al enkele van onderstaande kettingen langs zien komen op Instagram, Twitter en FacebookIk heb er nu vier gemaakt in de kleuren: groen/oranje/bruin, zwart/grijs en deze week zijn daar de kleuren blauw/wit, oftewel Delfts blauw en rood met brons tint bij gekomen.

Het zijn korte kettingen die uitstekend bij deze tijd van het jaar passen en bovendien straks als de feestmaanden zich aandienen, ook nog eens goed te dragen zijn!

En er komen binnenkort nog meer kleuren bij!

~*~

En dan alweer als laatste sieraad, een Bohemian ketting met allemaal vrolijke gekleurde bedels aan een oosterse kraal. De hoofdkleuren van deze ketting zijn bruin, turquoise en tomatenrood.

Deze ketting doet me denken aan zwoele nazomeravonden van warme bestemmingen, waar je nog net je sandalen of slippers kunt dragen.  

De herfstvakantie komt er weer aan!

En dan komt de periode dat mensen de tijd nemen om gezellig met een groepje een workshop te komen doen! Heel veel dames zijn je al voorgegaan, 'van er zin in hebben' tot 'ik weet niet of dit wat voor mij is hoor'. Wij hebben heel veel voorbeelden die je na kunt maken en terwijl je bezig bent komen de ideeën vanzelf! Maar aan het eind is iedereen altijd even enthousiast over hoe leuk en gezellig het was, maar vooral trots dat ze met een eigen gemaakt sieraad naar huis gaan!

  

Lijkt dit jou nou ook wat?

 Iedereen die de komende weken een workshop boekt, krijgt ook nog eens 10% korting die tijdens de workshop zelf verrekend wordt. Bovendien is er de mogelijkheid om die middag of avond ook nog eens met 10% korting, sieraden van Atelier Hobbekol te kopen!!

Ideetje voor de feestdagen?

~*~

En dan hebben we onze visitekaartjes ook weer bij moeten bestellen.

Door alle goodies die ik uitwisselde was het erg hard gegaan en tevens vond ik dat er teveel pietepeuterige tekst op stond. Tijd om dat dus allemaal even bij te werken. En tot de laatste oude kaartjes op zijn kun je binnenkort het vernieuwde exemplaar bij je bestellingen in vinden, waar uiteraard een GRATIS klein, bijpassend presentje aan vast zit!  

De kortingscode van deze week is herfstkleur en geeft vanaf nu t/m maandagavond 10 oktober recht op 10% korting op alle sieraden! Mocht je nu iets zien wat niet onder de sieraden valt en je wilt toch van de korting gebruik maken, mail dan naar: info@atelierhobbekol.nl en ik kijk wat hier aan gedaan kan worden!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol 

~*~

Misschien vindt je het leuk om je aan te melden voor onze GRATIS nieuwsbrief?

 

 

Reacties

Populaire posts