Nieuwsbrief van Sieraden Webshop Atelier Hobbekol met EXTRA WINACTIE en herensieraden.....


Onze ''webshop hal' was weer eens aan een opknapbeurt toe en zie hier het resultaat!

De oude kleur paste niet meer zo bij deze tijd en daarom was er een heel weekend voor uitgetrokken om een ander uiterlijk maar wat toch herkenbaar was te ontwerpen en het is weer gelukt! Hopelijk veranderen de kleuren en stijlen van het modebeeld nu niet zo snel en kunnen we hier weer een hele poos mee vooruit! 

~*~

Dit keer is er ook weer eens een actie voor dieren in nood,

En daarom is er vanaf nu en de hele maand november bij de rubriek goed dierendoel de actie dat er van ieder verkocht artikel een euro naar de voergroep van de Oostvaardersplassen gaat. Deze mensen zetten zich vreselijk hard in om de hongerende dieren van een beetje voedsel te voorzien en Atelier Hobbekol helpt daar graag een handje aan mee.

Tegenwoordig is er veel vraag naar vervanging voor echt suede (leer) en kan Atelier Hobbekol hier steeds meer op overgaan! Want omdat het meegenomen is voor de portemonnee, is het ook nog eens belangrijk dat dierenwelzijn centraal staat!

Hieronder als  eerste dan ook een ketting aan een suede veter (uiteraard imitatie) waar een Tibetaans zilveren kruis aan hangt van 4 cm lang.   

Dan nog wat heren kettingen in dezelfde stijl, maar met ieder een andere hanger eraan bevestigd.  

En als laatste uit deze serie, een stoer en een minimalistisch model.

Dan zijn er ook nog wat fijnere heren modellen te vinden, die uit een RVS kettinkje bestaan en uiteraard weer met een bijpassende bedel eraan.

~*~

Mensen zijn nog steeds verrast als ze hun pakje openen en hierin de extra goodies van Atelier Hobbekol en andere bedrijven vinden. Het moet gezegd.... het is even wat meer werk om een bijpassend extraatje te maken, maar zo leuk om weg te geven en dan de dankbare reviews en/of beoordelingen te zien!

En dan is er deze week weer een extra winactie en dat is deze keer een korte ketting met een grote howliet olifant hanger er aan!

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is deze nieuwsbrief op Facebook of Instagram te delen en Atelier Hobbekol te taggenOnder de mensen die deze nieuwsbrief gedeeld en getagd hebben wordt onderstaande ketting verloot!   

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief!

Hopelijk kan iedereen dit weekend nog even van het heerlijke weer genieten, want bijzonder is het toch wel. Oktober... en we kunnen haast de zomerkleding weer aan.

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.



Reacties

Populaire posts