Nieuwbrief van Sieraden Webshop Atelier Hobbekol met schoencadeautjes en kortingscode!


We gaan alweer snel richting de verjaardag van Sinterklaas en tot die tijd is het voor onze jeugd een spannende periode, met name de ochtenden waarin ze vol verwachting kijken of er iets in de schoen zit! Nu zijn er de laatste weken weinig grote projecten voor in de webshop gemaakt, dit in tegenstelling tot de wat kleinere items die leuk voor in de schoen of straks voor onder de boom geschikt zijn!

Wat dacht je van een leuke ring op elastiek?

Ze zijn voor groot en klein geschikt, want het is op dit moment een hot item om zo'n elastieken ring van rocailles met een grotere kraal te dragen en tevens zit het ook nog eens comfortabel.

En wat dacht je van de prijs? Vanaf €1,95 heb je al zo'n leuk schoencadeautje!  

Ze staan in verschillende varianten en kleuren in de webshop, wat dacht je bijvoorbeeld van deze ringen met een acryl anemoon bloemkraal er aan, die je op dit moment zo veel ziet?


Maar er zijn natuurlijk ook andere leuke kindersieraden die je in de schoen kunt stoppen. Leuke kleine armbandjes die ook niet de hoofdprijs kosten!


En ook de 'grote kinderen' zijn blij als ze iets in hun schoen vinden! 

Wat dacht je ervan om een armband (die wij trouwens leuk en gratis in kunnen pakken) 'in de schoen te laten zakken'? Er zijn voor dames en heren verschillende leuke modellen te vinden!

  


En als laatste mogen de beschermengeltjes natuurlijk niet ontbreken!

De tijd dat het alleen als kerstboodschap werd gegeven is allang achterhaald en je kunt ze nu het hele jaar door met een leuke wens geven of versturen, zoals een steuntje in de rug tijdens een moeilijke periode, om iemand een hart onder de riem te steken bij ziekte, of alleen alleen maar dat je aan hem of haar denkt.

Het kan allemaal!  

Ze zijn van heel klein die je in een kaart kunt plakken te koop, als de wat grotere. Maar hoe groot of klein je ze ook geeft of stuurt...de wens wordt er niet minder om!

~*~

Een fijn weekend gewenst en geniet van de sfeer van deze gezellige tijd!

P.S. Vergeet je niet bij je aankoop de code sinterklaastijd in te vullen voor 10% korting op al je aankopen?  

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol! 

~*~

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor onze gezellige en GRATIS nieuwsbrief?



 

Reacties

Populaire posts