Nieuwsbrief van sieraden webshop atelier hobbekol met veel nieuwe kettingen en kortingscode...

Deze herfst nieuwsbrief staat dit keer in het teken van de kettingen.

We beginnen met de hardlopers van deze webshop en dat zijn de lange kettingen! Op de foto zie je een rode ketting, waaraan allemaal extra accenten zijn toegevoegd. Het is overbodig om te zeggen dat deze ketting uitstekend bij de komende kerstperiode gedragen kan worden, maar ook de periode ervoor en daarna kun je hier veel plezier van hebben en heel veel complimentjes over je ketting keuze krijgen!.


En dan zijn de mannen aan de beurt met dit keer twee stoere kettingen die met half edelsteen kralen geknoopt zijn en daardoor soepel om de hals vallen.

De eerste heren ketting is een model van Sodaliet kralen van 6 mm met daaraan een Viking hanger. De tweede mannen ketting is van agaat kralen van 6 mm, met een metalen duivel hanger eraan.

   

Deze beide heren kettingen kun je vinden in de webshop onder 'herensieraden'.

En dan nog zo'n stoer model ketting!

Dit keer is het een mannen ketting met een Viking hanger van een zware kwaliteit, die aan rondleer hangt.

Het is een ketting die even qua prijs wat hoger ligt als de rest, maar dan heb je wel iets speciaals te dragen of weg te geven!

~*~

En dan houden we ons alweer bezig met de aankomende kerst periode!

Dit jaar staat Atelier Hobbekol op 17 december weer op de kerstmarkt in Ens en het beloofd ook dit keer weer een leuke middag en avond te worden!

Het is in tegenstelling tot de laatste jaren waarin de kerstmarkt in een kerk werd gehouden, nu in de kas van één van de vele bloemkwekerijen die Ens bezit.

Lekker warm dus!    

Ik ben dan ook al druk in de weer om voor de kinderen leuke dingen te maken en verder borrelt er een leuke winactie naar boven, wat de mensen aan 'het werk zet' en meer laat ik nog niet los! 

Dat was het weer voor de nieuwsbrief van deze week.

Dit weekend kun je in deze tijden waarin je je geld maar één keer uit kunt geven je sieraden, dromenvangers of meer leuks, met 10 % korting aanschaffen. Je dient daarvoor tijdens het bestellen de code herfstblad in te vullen en de korting wordt dan direct verrekend! Deze kortingscode geldt vanaf nu t/m maandag 7 november!

Niet vergeten de code in te vullen, anders loop je de korting mis en dat zou zonde zijn.

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol 











Reacties

Populaire posts