Nieuwsbrief van Sieraden Webshop Atelier Hobbekol, met schoencadeautjes en beschermengeltjes...

 

De feestdagen zijn alweer begonnen.

'De eerste die gisteren is afgetrapt was st. Maarten en de volgende die voet aan wal zet, is Sinterklaas'!

De goedheiligman komt dit jaar in Hellevoetsluis aan en ik ben ver voor die tijd druk bezig geweest om leuke schoen cadeautjes te maken, die vanwege de crisis ook nog eens 'crisis prijsjes' hebben! Want zeg nou zelf... de prijzen van tegenwoordig zijn gewoon niet leuk meer! Atelier Hobbekol probeert zo lang als mogelijk is, de prijzen nog laag te houden en als we er niet meer omheen kunnen proberen we minimale verhogingen door te voeren!

Deze week in de nieuwsbrief dan ook leuke kinderarmbandjes op elastiek voor in de schoen die vanaf €2,95 te koop zijn! Onderstaande armbandjes zijn voor meisjes, maar uiteraard kan er op verzoek ook een stoere armband voor jongens gemaakt worden!     

Zoals hieronder te zien is zijn alle modellen op elastiek en dus gemakkelijk om te doen. Het zijn allemaal kleinere maten, maar er kunnen uiteraard ook grotere maten gemaakt worden.

    

Enkele materialen die voor deze armbandjes zijn gebruikt: houten kralen, acryl kralen en polymeer kralen.

    

En hieronder de wat fijnere varianten van rocailles en kleine acryl bicones, allebei afgewerkt met een polymeerkraal wat op dit moment zo'n rage is!  

    

~*~

Dan is ook de rubriek beschermengeltjes uitgebreid!

Het is verdeeld over 6 aparte rubrieken om wat onderscheid en overzicht te verkrijgen en de eerste die je hieronder ziet zijn de 'geluksbrengertjes' met een Millefiori kraaltje en waarvan de Italiaanse naam  'duizend bloemen' betekend. Zie maar eens op de foto's... alle kraaltjes zijn voorzien van een bloemetje! 

    

Een wat duurder kraaltje omdat dit Italiaans Murano glas is.

    

Het is een eeuwenoude techniek die heden ten dage nog steeds uitgevoerd wordt.

    

En dan als laatste nog even een paar engeltjes van andere materialen.

Bij de eerste zijn een acryl- en een half edelsteen kraal gebruikt. 

En linksonder is het oranje beschermengeltje van een acryl kraal die bewerkt is, terwijl het rechtse model een polymeer kraal is met allemaal vrolijke kleuren.

       

~*~

Dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week!

Ben je nu van plan om schoencadeautjes te kopen, dan kun je dat tegen een leuke korting doen met de kortingscode goedheiligman. Je krijgt dan t/m woensdag 16 november 10% korting op alles uit de webshop! (Uitgezonderd Sale en afgeprijsde artikelen, reparaties, cadeaubonnen en workshops). 

En woon je in Ens en omstreken dan bof je, want dan kun je je bestelling op komen halen en kost het je ook nog eens geen verzendkosten!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.  


(Hieronder kun je je aanmelden voor onze gezellige en GRATIS nieuwsbrief)!

www.atelierhobbekol.nl






 

Reacties

Populaire posts