Nieuwsbrief van Sieraden Webshop Atelier Hobbekol aan het slopen 😄 en schoencadeautjes...


Op het moment dat deze nieuwsbrief in elkaar wordt gezet, hebben we voor het eerst na de zomer de kachel aan, want wie koud is presteert niet goed is mijn mening! Dusss.... gaan met die banaan!

Vanwege drukte is er de afgelopen week weinig tijd over gebleven om nieuwe sieraden te maken, maar daarover meer verderop in deze nieuwsbrief. Toch heb ik kans gezien om in ieder geval één lange ketting te maken en dat is dit onderstaande ketting geworden. Een zwart met fuchsia model met heel veel verschillende materialen.

Echt een ketting die je tijdens de feestdagen kunt dragen!  


En volgende kettingen staan al een poosje in de webshop, maar zijn opnieuw gefotografeerd. Het eerste model is er eentje voor mensen die van heel veel kleur houden. De vrolijke tintjes spatten ervan af! 

En terwijl het model hierboven één en al vrolijkheid is, is de ketting hieronder van wat gematigder kleuren gemaakt en gaat de Buddha kant op. En dat terwijl er hiervoor toch heel veel gekleurde kralen en materialen zijn gebruikt!

Omdat de lange kettingen hardlopers van Hobbekol zijn, probeer ik de komende weken nog meer variaties te maken. Uiteraard kun je altijd de kleur(en) van je keuze doorgeven en dan wordt er speciaal eentje voor je gemaakt.

~*~

BESPAARTIP!

De tijd is aangebroken dat er schoentjes worden gezet!

Wat dacht je ervan om zo'n klein handgemaakt beschermengeltje in de schoen te stoppen? Bij Atelier Hobbekol kun je heel veel verschillende modellen en kleuren krijgen ennn... het is nog een goedkoop schoencadeautje ook! Ze zijn al te koop vanaf €0.99!

 

Dan had ik het al in het begin van deze nieuwsbrief over drukte en wel hierom.... ik ben begonnen met 'slopen'! 

Soms lopen modellen niet zo hard of staat een sieraad te lang in de webshop, zijn niet meer van deze tijd of zie je 'de tand des tijds' op de materialen verschijnen en dan gaan ze bij ons de 'sloopkist' in!

Zo zit ik eens in de zoveel tijd een hele week te knippen, te trekken of kortom te slopen, zodat alle materialen die er afkomen in de prullenbak verdwijnen en de kralen (die eigenlijk altijd wel mooi blijven) in kralenbakken gaan, welke op kleur gesorteerd zijn!

En zo krijgen kralen weer een nieuwe kans!  

En dan dit.... de lange bakken met kralen die je op de grond ziet staan en waarvan een deel nog onderin de kast staan, worden altijd gebruikt als je een gezellige workshop bij Atelier Hobbekol komt doen. Je kiest voor die tijd een model uit en dan kun je deze in de kleur van je keuze maken! Natuurlijk zijn er nog veel meer kralen en materialen die niet op de foto staan, maar die kiezen we uit terwijl je met de ketting bezig bent.

~*~

En weet je nog? De actie waarbij je Atelier Hobbekol moest taggen en waarbij je kans maakte om deze ketting te winnen? De winnares is bekend en dat is Carola H. geworden!

Carola... gefeliciteerd! Veel plezier van je gewonnen ketting en hij komt snel naar je toe.

De kortingscode gaat nog steeds door en dat is sinterklaastijd en is goed voor 10% op alles!

Niet vergeten in te vullen, want in deze dure tijden van Sinterklaas en kerst kan iedereen wel wat korting gebruiken!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol 

~*~

Misschien vindt je het leuk om je hieronder aan te melden voor de gratis nieuwsbrief?

Of vindt je het leuk om Atelier Hobbekol bij iemand anders aan te bevelen?

Wij waarderen dit namelijk heel erg!


Reacties

Populaire posts