Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol met 'raad de inhoud van de kralenpot' WINACTIE!

 

De donkere dagen voor kerst...

Zo wordt deze periode ook wel genoemd en als je naar de afgelopen week kijkt zijn het met recht donkere dagen geweest met af en toe een klein lichtpuntje als de zon er even doorkwam. Ik hou wel van deze dagen, want bij donker weer, herfst en winter horen kaarsjes en gezelligheid, maar... ook de griep! En dat is nou net waar ons gezin de afgelopen week mee te maken kreeg.

Er stonden allerlei activiteiten gepland met als hoogtepunt de kraam op de jaarlijkse kerstmarkt hier in het dorp. Want zeg nou zelf, dat is uiteindelijk toch wel een soort van thuiswedstrijd. Ik was al dagen aan het kwakkelen, maar op deze voor mij zo belangrijkste dag moest ik in bed blijven, het ging niet meer... De zes prijzen voor de verloting zijn er wel heengebracht en ik hoop dat er in ieder geval 6 mensen blij gemaakt zijn met een sieraad van Atelier Hobbekol en dat ze deze webshop vanaf nu weten te vinden.

Er was bij de kraam ook een leuke actie gepland waarbij je de inhoud van een pot vol met kralen kon raden en degene die er het dichts bij zat won de prijs!

En de prijs was onderstaande ketting!

Maar... niet getreurd!

Als je deze korte schelpenketting met grote aubergine kleurige glasparels graag zou willen winnen, doen we de actie gewoon online! Wat moet je daarvoor doen?

Ga naar de webshop van www.atelierhobbekol.nl en geef via de contactpagina het aantal kralen op die er volgens jou in de pot zitten en degene die het dichtst bij het goede aantal zit wint bovenstaande kettingEn om een inschatting te kunnen maken en je een beetje op weg te helpen is de maat van de pot 15 x 8 cm      en kan er 650 ml in!

Je kunt tot en met 31 december meedoen en daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Succes!

~*~

En dan is het volgende week weer zover, dverloting van de kwartaalprijs!

Dit wordt de laatste verloting van het jaar 2023 en ik heb besloten om dit keer twee prijsjes te gaan verloten!

Er wordt dit keer gekeken naar wie er het afgelopen jaar het meeste voor de kiezen heeft gekregen of wie hem in mijn ogen het meeste verdienen! Een beetje mooie afsluiting voor mensen met minder leuke bagage achter de rug, of wie iets moois voor een ander heeft betekend!

En dit was het alweer voor deze korte nieuwsbrief van deze week. Hieronder nog even een paar ideeën om tijdens de kerstdagen te dragen, of om het nieuwe jaar in te luiden!

Tot de volgende week en geniet van de kerstdagen!   

M.v.g. Gerda van Sieraden Webshop, Atelier Hobbekol

Uiteraard kun je al je sieraden of dromenvangers na even een afspraak te hebben gemaakt via Whatsapp, telefoonnummer 0640497443 of de contactpagina, aan huis afhalen!

    

  

  



Reacties

Populaire posts