Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met exclusieve en handgemaakte sieraden voor de feestdagen...


Hallo op deze witte dag.

Sinterklaas is weer naar Spanje terug en dan komt de kerstman er alweer aan. Deze nieuwsbrief begint dan ook met blingbling sieraden die je met de feestdagen kunt dragen (maar uiteraard ook daarna)!

Als eerste gemixte kleuren armbanden op elastiek die wel heel 'blingerig' zijn. Ze hebben een hoog strass gehalte door de kleine facet geslepen glas rondellen die ' gezellig bij elkaar' geregen zitten! De grotere kralen zijn van allerlei soorten parelsZo zitten er o.a. crinkle glasparels, glasparels van glas, glasparels met een coating en acryl parels in verwerkt en door het elastiek zijn ze ook nog eens gemakkelijk zelf om te doen!    

Maar er zijn van deze feestelijke materialen niet alleen armbanden gemaakt. Hieronder zie je in dezelfde stijl bijpassende gemixte kleuren kettingen die van deze kralen gemaakt zijn.

De rechtse ketting is een lookalike van de armbanden, terwijl bij de linker ketting grote facet geslepen rondellen zijn gebruikt en waartussen acryl bladbedels verwerkt zitten, die in de nek met rocailles afgewerkt is.

Als je nu een bijpassende set van de ketting plus armband tegelijk wilt kopen, maak ik er gratis een bijpassend paar parel oorbelletjes voor je bij! Gewoon... omdat het de kerstperiode is.

Dan nog even een rasta ketting die door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden, een unisex model zogezegd.

Deze ketting is gemaakt van glaskralen, Millefiori kralen en afgewerkt met schattige maar tere kleischijfjes. Je moet er dus niet mee gaan sporten zullen we maar zeggen!   


Er zijn ook dit jaar weer extra veel beschermengeltjes in de webshop te vinden.

Dit keer beschermengeltjes van glasparels die gekettelt zijn en wat soepeler vallen als de geregen engeltjes en bovendien zijn ze wat langer als de kleine mini beschermengeltjes (die ook in de webshop staan), waardoor ze ook leuk als tashanger gebruikt kunnen worden. 

En dan is er volgend weekend ook weer de gezellige kerstmarkt in Ens!

Deze is dit jaar op 17 December van 15.00 tot 19.00 uur en ik ben al weken druk geweest met kindersieraden omdat Ens rijk aan jeugd is, die vast ook dit jaar weer kinderarmbandjeskinderkettinkjes, kinderoorbellen of kinderringen willen kopen. Ik heb nu alweer lol om te zien hoe kinderen hun ouders aan de arm  'meesleuren' naar mijn kraam! Voor de grote mensen geen ontkomen meer aan! Haha.

Ik heb het er al eerder over gehad, maar tijdens de kerstmarkt is er iets bij mijn kraam te doen waarbij je een leuke prijs kunt winnen. Als je wilt weten wat dat is, dan nodig ik je uit om langs te komen en gezellig mee te doen!

We gaan een koude week tegemoet!

Mocht je er nou niet uit willen gaan om kerstinkopen te doen... kijk eens in de webshop of daar iets is wat je goedkeuring voor een cadeautje weg kan dragen. De kortingscode die 10% korting geeft op al je aankopen, maakt het wel heel gemakkelijk "om vanuit je stoel te gaan winkelen"!

 Vergeet als je een bestelling plaatst dan ook niet om de kortingscode kersttijd in de vullen in het daarvoor bestemde vakje in het winkelmandje, want achteraf kan dit niet meer verrekent worden.

 

Fijn weekend en hopelijk tot volgende week op de kerstmarkt!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.  

~*~

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor onze gezellige en GRATIS nieuwsbrief?

 

  

Reacties

Populaire posts