Nieuwsbrief van Sieraden Webshop Atelier Hobbekol met koel nieuws en kortingscode...

 

Bij koud en kil weer horen koele kleuren, want koud is het en op het moment dat ik deze nieuwsbrief schrijf is het buiten vreselijk somber. Echt 'de donkere dagen voor kerst'!

De mensen die van de wat minder warme tinten houden zoals grijs, zwart, beige, wit/transparant en verder de poedertinten, die zitten in deze tijd goed. Hieronder zie je verschillende sieraden waar deze kleuren in zitten en waar je als 'liefhebber' je hart bij op kunt halen.

Als eerste de oorbellen en die beginnen direct met wat koelere cognacbruine facet geslepen glasdruppels en zijn afgewerkt met goudkleurig copperwire en kettinkjes. De kleur goud maakt het net iets warmer en zo kunnen mensen die van warme tinten houden deze ook prima dragen. 

Maar kijk hieronder eens wat kleur kan doen...!

Dezelfde materialen copperwire en in dit geval goudkleurige kralen zijn gebruikt, maar nu samen met transparante glaskralen en zie.... deze oorbellen komen direct koeler over. De glaskralen zijn met AB glans en zodoende zijn dit oorbellen die prima met de feestdagen zoals de kerst gedragen kunnen worden door mensen die juist niet van warme tinten houden, maar een beetje 'bling bling'.   

En dan alweer als laatste nieuwe handgemaakte sieraden van deze week een ketting in grijs, zwart en transparante kleuren met bijpassend armbandje.

Het is een fijn model geworden door de afmeting van de glaskralen en het feit dat ze ook nog eens facet geslepen zijn, maakt dat het allemaal heel fijntjes overkomt. Ik heb de ketting geaccentueerd met smalle bedels zodat het fijne karakter niet verloren gaat. Deze ketting is trouwens uitermate geschikt voor mensen met een nikkelallergie, want hij wordt om de nek geslagen en op de borst vastgezet, zodat het weinige metaal (Tibetaans zilver) wat er aan zit op je kleding en niet met de huid in aanraking komt! 

We gaan trouwens richting het Sinterklaasweekend en denkt iedereen er nog even aan dat je nog net je kleine cadeautje kunt bestellen om in de schoen te laten zakken? Er zijn hele leuke kinderarmbandjes, kettingen, oorbellen en ringen in de webshop te vinden! En met de kortingscode sinterklaastijd waarmee je 10% korting op al je aankopen krijgt, worden het wel heel leuke prijsjes! Je kunt het trouwens ook aan huis afhalen, wat handig is voor de mensen die in Ens en omstreken wonen!

 

Als laatste nog even dit...

We hebben moeten besluiten om het minimaal besteedbare bedrag wat eerst op nul stond naar 5 euro te verhogen!

Vanwege de hogere kosten van het inkopen van het materiaal voor de sieraden, de verpakkingskosten, de verzendkosten (die we voor een deel voor onze rekening nemen) en de hogere energieprijzen, kan het niet meer uit om voor minder dan 5 euro een bestelling te versturen. Om te voorkomen dat de prijzen in de webshop omhoog moeten, hebben we voor deze oplossing gekozen en hopelijk begrijp je dit.

~*~

  Ik zou zeggen.... geniet van het Sinterklaasfeest en eet lekker veel pepernoten!

 ðŸ˜‹

Fijn weekend! M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol  

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor onze gezellige en GRATIS nieuwsbrief?

Reacties

Populaire posts