Nieuwsbrief met 🥳FEEST!! 🎁 Wat Atelier Hobbekol bestaat 13 jaar!


HOERAAAH... het is feest, want Sieraden Atelier Hobbekol bestaat deze maand alweer 13 jaar!

Wat gaat de tijd toch snel, zo start je je eigen onderneming en nu zijn we alweer dertien jaartjes jong. En wie jarig is, trakteert! Dit hele weekend kun je t/m 15 januari 2023 met de kortingscode feest je sieraden en dromenvangers met maar liefst 13% KORTING kopen!!! (Uitgezonderd afgeprijsde artikelen)

Dit betekend ook dat je de allerlaatst gemaakte en nieuwste sieraden nu met een leuke korting kunt kopen, zoals onderstaande kettingen die je in de nieuwsbrief van vorige week hebt kunnen zien en die je nu op een andere manier kunt bekijken.

Maar er is natuurlijk veel meer in de webshop te vinden wat je misschien aanstaat en dan heb je dit weekend geluk om met 13% korting deze kettingen betaalbaar te kunnen bemachtigen! 

Dan zijn er deze week ook weer nieuwe kralen binnen gekomen en deze prachtig blauwe glasmix is daar één van!

Ze gaan de bakken voor de workshops in en deze turquoise kleur glaskralen wat een hardloper is, zal door iedereen weer als eerste leeggemaakt worden, daar ben ik van overtuigd!

Ook de rocailles zijn deze week binnengekomen en dit zijn o.a. de kleuren waarvan voorspeld wordt dat deze in het voorjaar en zomer 2023 in het modebeeld gezien gaan worden. Er missen op de foto nog blauw en geel, maar in ieder geval zie je de meeste al voorzichtig in de kledingwinkels tevoorschijn komen!

De allernieuwste rocailles staan vanaf dinsdag 17 januari online in de webshop!

En dan zijn we alweer een weekje met de SALE bezig!

Er zijn verschillende afgeprijsde sieraden die je in de rubriek sale kunt vinden, maar door de hele webshop heen zijn er artikelen in de uitverkoop. Als je dus aan het neuzen bent, kun je zomaar je favoriete kettingarmbandoorbellenbrillenkoordjetashangerenkelbandje of meer afgeprijsd tegenkomen!  

Shop ze en een fijn weekend gewenst!

Met vriendelijke groet namens, Gerda van Atelier Hobbekol 

Misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders aan te melden voor de GRATIS nieuwsbrief !


 

Reacties

Populaire posts