Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe rubriek suncatchers 🎇🌞

 

We beginnen deze nieuwsbrief maar eens met een nieuwe rubriek genaamd, Suncatchers!

Ze stonden al wel mondjesmaat tussen de dromenvangers maar daar waren ze niet op hun plaats en daarom is er nu een aparte rubriek met deze decoratie hangers. Andere namen die men er ook wel aan geeft zijn: zonnevangerraamkristalrainbow maker of raamslinger en je kunt ze zo mooi maken als je zelf wilt. De ene is groot met uitbundig veel gekleurde kralen en de andere wat kleiner en voor andere doeleinden te gebruiken zoals bijvoorbeeld als autospiegel hanger.

Door het gebruik van chakra kralen en facet geslepen glas hangers, krijg je zodra de zon erop valt een leuk effect in de omgeving waar hij hangt en als je geluk hebt zorgen sommige kristal hangers voor complete regenbogen op je muur!

Hieronder een wat grotere suncatcher met een lengte van 36 cm... een plaatje in je interieur!

Dan een kleine suncatcher van 23 centimeter die gemaakt is om als autospiegel hanger dienst te doen. Maar uiteraard kun je deze ook voor het raam of los in een vertrek hangen, zoals bijvoorbeeld een serre of onder een overkapping. Het staat allemaal mooi!

Als laatste van de suncatchers nog twee autospiegel hangers. De linkse autospiegelhanger is 24 cm lang en de rechtse suncather/autospiegel hanger is 28 centimeter.

Het zijn wat minder uitbundig gekleurde exemplaren en zo is er voor ieder wat wils! 

   

Dan zijn er ook weer wat armbanden bij gemaakt, die je nu kunt dragen maar die je straks zo de lente in mee tillen. De linker is een wire armband in roze en wit met zachtgroene tinten, terwijl de rechter een wikkelarmband is van 2 windingen in de pastelkleuren groen, zalm en taupe. 


En de volgende wire armbandjes zijn van 1 winding gemaakt. Je kunt er eentje om je pols doen, maar als je van lekker vol houdt kun je meerdere om je pols dragen. Het linker armbanden setje bestaat uit ijsblauwe rocailles met stardust glitterkralen in pasteltinten en het rechter armbanden setje is van goudkleurige filigraan kraaltjes gemaakt met daartussen wat kralen in andere materialen en kleuren.    

Ze komen als setje in de webshop te staan.

Als laatste is er weer een aanvulling in de rubriek Delfts blauwe armbanden gemaakt. Dit keer eentje met grote keramiek parels en prachtige facet geslepen glaskralen! 

Denk je nog even om de kortingscode feest waarmee je nog 4 dagen (t/m 31 Januari) 13% korting krijgt?

Het zou zonde zijn als je dit niet gebruikte bij je aankopen.

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

 

(Misschien vindt je het leuk om jezelf of iemand anders hieronder aan te melden voor de GRATIS nieuwsbrief)?

 

 

 

 

Reacties

Populaire posts