Deze week een overvolle nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol!🌪

Er zijn tussen de drukke werkzaamheden door de afgelopen weken weer veel nieuwe sieraden gemaakt.

Uiteraard zijn deze voor de komende lente en zomer en dat was de afgelopen dagen niet moeilijk om je vrolijk weer voor de inspiratie in te beelden, want wat scheen het zonnetje lekker, he? We gaan de goede kant op! Het is dit keer een drukke nieuwsbrief met behoorlijk wat nieuws en dus gaan we meteen maar beginnen.

Als eerste de kettingen.

Aan deze blauwe lange ketting hangt een zeer groot ornament als hanger van 9 x 7.5 cm! De blauwe glaskralen zijn de basis en is verder afgewerkt met: diepbruine matte Tiger Eye Agaat, rood/gele Manmade kralen, turquoise kralen, chainmail, keramiek pijpjes, howliet olifant en schattige kleine rode facet geslepen glas rondellen.

Dan gaan we nog even door met de lange kettingen en je kunt deze allemaal in de rubriek gemixte kleuren kettingen en Ibiza style kettingen, terug vinden. De Ibiza style spat hier vanaf!

Dan iets heel anders.

Er zijn weer nieuwe wijnglas versieringen of glasringen gemaakt. Leuk als je een romantisch diner hebt, of dat je tijdens een lekker etentje de glazen op wilt leuken. Je kunt ze ook in de kleuren van je keuze bestellen en dan worden ze speciaal voor je gemaakt. Ze kosten 2,50 per stuk en voor een tientje kun je al voor vier personen iets aparts op je tafel hebben liggen! 

Dan de rage die eraan zit te komen en die je nu al steeds meer ziet... acryl- of zoetwaterparels!

Ik heb gekozen voor de acryl variant in deze armband, omdat het voor een leuke prijs gemaakt kan worden en het ook nog eens licht in het dragen is! En zeg nou zelf... het ziet er toch chique en duur uit? Haha.

Er zijn ook nog oorbellen van gemaakt en hieronder zie je drie opties.

Bij de linkse creolen is de parel aan klapcreolen bevestigd. De middelste oorstekers zijn platte acryl schelpkralen aan strass stekers en bij de rechtse oorbellen hangen de acryl schelpkralen aan creolen van 20 mm. Allemaal in goudkleur en dus 'sjiekdefriemel'!   

f

Het leer en en imitatieleer is ook weer van de partij!

De bruine wikkelarmband is van stoer bruin leer van 6 mm breed en rondleer van 2 mm en de 3-delige groene armbanden set is van imitatieleer en trendy plat bewerkt koord van 10 mm. Deze set is afgemaakt met een armband van glasparels op elastiek. 

Als laatste dit 3 delig schattige armbandensetje waarvan de hoofdkleur tomatenrood is.

Het is afgewerkt met een prachtige vlinder connector aan fijn goudkleurig jasseron en schattige polymeer kralen en acryl bloemkralen, geregen tussen chamballa koord en Miyuki beads.

En dan kreeg ik afgelopen week weer eens een verzoek of ik 70 dromenvangers van iemand wilde kopen, omdat ze ermee stopte. Het was heel verleidelijk om ja te zeggen, maar omdat ik alleen dromenvangers verkoop die ik zelf handgemaakt heb, was dit een reden om te weigeren.

Intussen ben ik ook alweer enige weken met een nieuwe grote dreamcatcher bezig. De kleuren worden rood met gouden accenten. En zoals gezegd, hij wordt weer giga groot! Ik doe het 'tussen de bedrijven door' en daarom duurt het nog wel enkele weken voordat ik hem af heb. Ik kan niet wachten op het eindresultaat, maar ik laat je weten als hij af is!

Als afsluiter even een bericht van huishoudelijke aard.

Wij zijn in het weekend een dag naar de beurs en het thuisfront blijft standbye om dringende vragen door te sturen. Je kunt wel gewoon je bestellingen plaatsen, maar deze worden pas vanaf a.s. dinsdag weer verstuurd! Om het dagje langer wachten wat te verzachten, is er vanaf nu t/m maandagavond 20 februari een eenmalige korting van 10% met de code beursNiet vergeten in te vullen tijdens het bestellen, want achteraf kan dit niet meer verrekend worden!

Een heel fijn weekend gewenst namens, Gerda van Atelier Hobbekol.



 

Reacties

Populaire posts