💖Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met GRATIS Valentijn hart hangertje!💘

 

De liefde zit in de lucht en deze nieuwsbrief staat dan ook uiteraard in het teken van Valentijn!❤️

Er zijn weer nieuwe brillenkoordjes of brillenkettinkjes voor het aankomende voorjaar gemaakt om je zonnebril aan te hangen en uiteraard kun je deze ook voor je lees- of gewone bril gebruiken. De eerste is een brillenkoord in de trendy kleuren oranje en donkerblauw. Deze kleuren zijn nu steeds meer in de winkels te zien en dat is een teken dat deze kleur doorzet voor de lente en zomer 2023!  

Het tweede en derde model brillenkoordje zijn wat minder fel van kleur.

Het linkse brillenkoordje is van ijsblauw met goud en er zitten schattige polymeer bloemkralen aan geregen. Het rechtse brillenkoord zit er qua felheid van kleur precies tussenin. Knal fuchsia is afgewisseld met zachtblauwe Millefiori kralen, transparante rocailles met een zilveren kern. En daar hangen eveneens polymeer hart kralen en metalen hart bedels aan. Hoe toepasselijk zo vlak voor Valentijn!!

Dan was het ook weer druk met reparaties.

Het zijn uiteindelijk allemaal tevreden klanten gebleken en ik wil je de foto's van een opdracht niet onthouden van een lieve dame die dit voor een feest ontworpen wilde hebben en waar de dresscode wit was. Ik had het thema bloemen in ieder sieraad terug laten komen en vooral de oorbellen was ik erg blij met het resultaat!

❤️    

Heb jij nou ook sieraden die kapot zijn en waar je op het punt staat om deze weg te gooien? Kijk dan eens bij onze tarievenlijst wat zo'n reparatie kost. Het valt reuze mee en je kunt weer een paar jaar door met je sieraad!

❤️ 

Wie weet er nog dat er ook zeepkettingen in de webshop verkocht werden?

Het waren heerlijk ruikende en sierlijke 'kettingen' die je overal aan op kon hangen en die een heerlijke geur verspreiden. Ook voor een cadeautje werden deze veelvuldig besteld en wat was het een hype en tevens een veelgevraagde workshop en die ik iedere keer weer met veel plezier maakte.

Soms denk ik, zal ik weer....?  

En als laatste van deze nieuwsbrief vol met hartjes, een actie! 

Bij iedere aankoop vanaf 10 euro krijg je bij je bestelling GRATIS zo'n leuk mobiel hangertje bij je pakketje in. En deze keer hangt er een hartje aan in de kleur van je bestelling, welke je dan even moet doorgeven tijdens het bestellen. Je kunt het hangertje aan je mobiel hangen, maar je kunt hem ook aan je fietssleuteltje, sleutelbos of tas hangen.

Ook leuk om het hangertje in een kaart te plakken en naar je geheime lover te sturen, of aan iemand te geven, waar je verliefd op bent!❤️   

Een fijn (en romantisch) weekend toegewenst namens Gerda van Atelier Hobbekol! 

❤️

Misschien vindt je het leuk om jezelf of iemand anders, hieronder in te schrijven voor de GRATIS nieuwsbrief?



Reacties

Populaire posts