šŸ’„Nieuwsflits van Sieraden Atelier Hobbekol!šŸ’„

 

Deze week geen uitgebreide nieuwsbrief omdat we zaterdag 25 februari met een kraam op een streekmarkt in Nijeleije staan. Het werk wat er aan vooraf gaat om met een kraam op pad te gaan is behoorlijk veel en daarom is er deze week geen tijd over om een nieuwsbrief in elkaar te zetten, want wat veel mensen niet beseffen, is dat zowat een dag werk! 

Er worden op deze gezellige overdekte markt en waar meer dan 50 kramen staan, alleen maar streek- en handgemaakte producten verkocht. Genoeg keus dus voor wie van biologisch houdt en handgemaakt weet te waarderen.

En mocht je nou in de buurt zijn... wip eens aan zou ik zeggen en laat je pinpas thuis, want er kan die dag alleen maar met contant geld betaald worden!

En voor diegenen die hun centjes zijn vergeten... ook daar is door Atelier Hobbekol vast wel een oplossing voor te vinden!

  

Je kunt in de tussentijd in de webshop van Atelier Hobbekol, je handgemaakte sieraden en dromenvangers ook met een korting van 10% kopen met de kortingscode markt en deze is geldig t/m zondagavond 26 februari 2023.

Voor nu een fijn weekend gewenst en ik ga weer verder met inpakken!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol

 

Reacties

Populaire posts