🎉Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol, met uitslag kwartaal verloting tube armband!🎉 🎈


De lente begint in de lucht te zitten... voel je het?

De ene dag is het zonnig en de andere dag regent het en daar doorheen schijnt voorzichtig het zonnetje. Ik heb al verschillende keren zonder jas in de tuin kunnen zitten en de temperaturen beginnen voorzichtig aan te stijgen. Ik kan niet wachten op het mooie weer, want we hebben een grotere caravan gekocht! Ik zeg...laat maar komen die lente!

En als je lente zegt, dan denk je hopelijk aan 'lente oorbellen', want er zijn weer modellen voor het voorjaar gemaakt! Hieronder verschillende nieuwe oorbellen, maar ook van vorige periode waarbij ik nog geen mooie foto's heb kunnen maken, omdat het buiten doodgewoon nog te donker was om mooie foto's te kunnen maken.

Het eerste paar halflange oorbellen staat al een weekje in de webshop en bestaat uit allemaal Tsjechische glaskralen, waardoor het een paar sierlijke oorbellen zijn geworden die je de hele lente en zomer kunt dragen. Maar vergeet ook de winterperiode niet, waar je bijvoorbeeld met de kerstdagen heel goed mee gezien kan worden!    


Hieronder een paar rode oorbellen.

De kralen die aan deze oorbellen zitten zijn houten kralen, Millefiori kralen en de hangers zijn van schelpkralen. En wat staan ze leuk bij die zomerse armbandjes op elastiek met rood rubberen kraaltjes!


En dan drie model oorbellen die voor kort doorgaan.

Ze hebben allemaal Italiaanse Millefiori kralen wat afgewisseld is met hangertjes zoals druppelkralen, bloemkralen en schelpkralen.


En als laatste paar alweer oorbellen met de nieuwste trend, namelijk de acryl schakels.

Deze zijn nog van de oorbellen die vorige week in de webshop zijn gekomen. Leuke acryl schakels die niet zo groot zijn als de schakels waar je armbanden mee maakt en daarom zijn ze erg geschikt om in oorbellen te verwerken!


En dan het 'moment suprême'... de uitslag wie de winnares is van de tube armband van de eerste kwartaal verloting van 2023 en dat is dit keer Helma geworden!

Helma van harte gefeliciteerd met je gewonnen armband. Als je even contact wilt opnemen voor je adres gegevens, dan stuur ik hem zo snel als mogelijk naar je toe!

En wil jij ook zo'n leuke armband of een ander handgemaakt sieraad winnen, maar zat je er dit keer weer niet bij? Het volgende kwartaal wordt er weer een sieraad verloot, waarmee je kans maakt om deze te winnen en als je je nog niet ingeschreven hebt voor de GRATIS nieuwsbrief doe dit dan snel, want alleen dan kun je mee loten voor de kwartaalprijs!

~*~

Ook komen de paasdagen er alweer snel aan en daarom krijg je op de valreep nog even een passende kortingscode!

Dat is dit keer pasen en geeft recht op 10% korting t/m zondagavond 2 april, op alle artikelen in de webshop! (Uitgezonderd de sale en afgeprijsde artikelen, mozaïek, workshops en reparaties).  

'Neus ze' en een fijn weekend gewenst, namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  



©Atelier Hobbekol - disclaimer - contact  

Reacties

Populaire posts