Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met de nieuwste trends! 🆕

 

Als je naar buiten kijkt is het wit, want gisteravond en vannacht heeft het hier net zoals in grote delen van Nederland gesneeuwd en hard gevroren! Het is natuurlijk wel erg mooi om te zien, maar als je er op uit moet brrr... erg koud hoor! Dat mooie witte landschap, maakt dat het nou niet bepaald op de aankomende lente lijkt.

En die witte en kou, daar passen de ijzige kleuren van onderstaande armband met filigraan bloemverdelers bij en wat door mezelf met ijzige pastelkleuren bewerkt is. De ijstinten maken dat hij voor dit jaargetijde geschikt is om te dragen, maar tegelijkertijd past deze pastelkleurige filigraan armband met bloemverdelers ook bij zomerse temperaturen, zodat je hem heel vaak kunt gaan dragen.  

Dan gaan we even een sprong vooruit maken en komen in de buurt van de zomer...

Deze zonnige armbanden set in Ibiza style bestaat zoals je ziet uit drie armbandjes en de linkse twee armbandjes op de foto zijn lint armbandjes die je om je pols schuift en deze sluiten door de kraal naar boven toe te schuiven. Het rechtse armbandje is van schattig Ibiza franje lint waar facet geslepen kralen aan bevestigd zijn. Je sluit deze armband door middel van een karabijnsluiting.

En het is weer tijd voor een trend... de tube armband!

Je ziet ze steeds meer en zijn ze niet schattig? Ieder model is op elastiek geregen zodat ze altijd lekker makkelijk om te doen zijn en comfortabel dragen. En door het elastiek passen ze altijd! 

Hieronder nog een paar modellen....

Je ziet ze eigenlijk in een eenvoudige vorm van tubekralen met smalle tussenkraaltjes. Maar 'Hobbekol' zou Atelier Hobbekol niet zijn, als er geen eigen draai aan gegeven werd en je nu een uniek en trendy polssieraad vanaf €4,95 kunt kopen!  

En dan de tweede trend die voorspeld wordt en die je nu ook al steeds meer ziet verschijnen... de schakel armband!

Grote acryl schakels zijn in de meest vrolijke kleurencombinaties in elkaar geklikt. Je kunt dit prima zelf doen en als je meerdere schakel armbanden koopt, kun je bij verschillende outfits steeds weer opnieuw combineren. Leuk en lekker veelzijdig! 

En de heren kunnen dit jaar ook met deze modetrend meedoen, want ik heb ook wat minder grove en een wat stoerdere kleur schakel armband voor de mannen gemaakt.

De schakel armband op de onderstaande foto heeft door de kleuren combinatie een industrial look en je kunt deze bij de herensieraden vinden.   

En als laatste alweer de opdracht van oorbellen voor een klant die niet kon kiezen en daarom de twee bovenste paren koos en waardoor automatisch de rechtse foto van de onderste twee korte oorbellen, aanstaande week in de webshop gaat komen. Als basis zijn de glaskralen in de kleur zwart met gouden accenten.

En omdat ik al zoveel oorbellen heb, ga ik onder de nieuwsbrieflezers het linkse paar onderaan de foto zomaar aan iemand weggegevenHet enige wat je ervoor moet doen om kans te maken op dit paar oorbellen, is zorgen dat je je op de nieuwsbrief van Atelier Hobbekol aangemeld hebt!

En wie de gelukkige winnaar is geworden, kun je in de nieuwsbrief van volgende week lezen!

En dan is er deze week weer een kortingsactie.

Met de kortingscode winterweer kun je met 10% korting t/m zondagavond 12 maart 2023 in de webshop shoppen! En... je krijgt als vaste nieuwsbrieflezer ook nog eens een hangertje in wintersfeer er GRATIS bij! Je kunt de code tijdens het afrekenen invullen in het daarvoor bestemde vakje en de korting wordt direct verrekend! Niet vergeten, want achteraf kan dit niet meer aangepast worden.

Een heel fijn weekend bij de kachel gewenst!

M.v.g. namens Gerda van Atelier  Hobbekol. 




Afbeelding van upklyak op Freepik  - © Atelier Hobbekol - disclaimer - contact  

Reacties

Populaire posts