Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met lente sieraden en kortingscode!🌸🌞

 

Eindelijk schijnt dan toch lekker warm het zonnetje en heb ik inspiratie gekregen voor de sieradenlijn voor de lente en zomersieraden 2023!

Je ziet al heel veel voorbij komen wat de trend gaat worden en daar horen natuurlijk de Ibiza armbandjes bij! Er zijn er vooral veel met rocailles te zien en waarbij voor het subtiele effect een enkel kraaltje of zoetparel gebruikt is. Je kunt deze armbandjes combineren of voor de eenvoud er eentje om je pols dragen. Ibiza style armbandjes zijn uitermate geschikt om je outfit af mee te maken! 

Ze zijn voorlopig nog niet weg te slaan uit het modebeeld en ik heb er ook al verschillende gemaakt zoals het armbandje op de volgende foto.

Schattige kleine rubber en filigraan kraaltjes van 4 mm, zijn hier op elastiek geregen en de grote fleurige glaskraal maakt het helemaal compleet!

Dan zijn er uiteraard nog meer handgemaakte vrolijke armbandjes gemaakt en ze komen deze week voor leuke prijsjes in de webshop te staan!

Hieronder de wat meer rustiger armbanden.

De eerste is een handgemaakte groene armband en is van schattige zachtgroene glaskralen van 10 mm met eveneens zachtblauwe bloemen er op gemaakt. Deze is afgewerkt met met millefiori kraaltjes, een schattige acryl bloemkraal en een handgemaakt Ibiza kwastje.

Het tweede en rechtse model is een goudkleurige armband en is door de zachte tinten eentje waar rust en eenvoud vanaf straalt. Keramiek bloemkralen waartussen goudkleurige Chamballa kralen zitten, zijn aan een grove schakelketting bevestigd en waaraan trendy acryl bloemkralen zitten.

Dan zijn de handgemaakte oorbellen ook weer helemaal terug van weggeweest!

Het maakt niet uit of je korte, lange, oorstekers, oorringen, grote of kleine creolen, eenvoudige of ingewikkelde oorbellen draagt, je kunt deze zomer alles aan je oren hangen! Hieronder zijn al enkele oorbellen te zien van wat je de komende tijd in de webshop zult zien staan!

En dan zou ik in deze nieuwsbrief vertellen wie de gelukkige winnares is geworden die onderstaande oorbellen heeft gewonnen en dat is deze keer Astrid Sondermeijer geworden!

Astrid wil je even laten weten of je nog steeds hetzelfde adres hebt, want dan komen deze oorbellen snel naar je toe! 

~*~

De kortingscode van 10% is deze week lente!

Hiermee krijg je de kans om je nieuwste handgemaakte sieraden met een leuke korting aan te schaffen en wat is er nu leuker als met korting je nieuwste lente/zomer sieraden aan te schaffen?

Fijn weekend, namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.   



Reacties

Populaire posts