Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met uitslag verloting enkelbandje en lentesieraden. 🌼


Tijd voor wat handgemaakte lente sieraden!

Het weer gaat zo langzamerhand de goede kant uit en dan wordt het tijd om rond te kijken naar bijpassende handgemaakte sieraden voor je zomeroutfit.

Wat dan dacht je van dit schattige roomwit/gouden armbandje met Tsjechische glaskraaltjes? De glaskraaltjes zijn 6 mm en de armband heeft een wat grotere kraal van 14 mm als blikvanger, die eveneens van Tsjech is.

Maar het kan allemaal wat fleuriger en dan is onderstaande turquoise/patrol armband een goede keuze. Letherlook samen met echt rondleer en wat voorzien is van zilverkleurige bedels, is deze armband die uit vier rijen bestaat geschikt voor de lente en de zomer! 

~*~

En als je dan nóg iets fleurigers zoekt... is deze lange ketting precies iets voor jou!

De basiskleuren zijn oranje, groen en geel, wat afgewisseld is met zilverkleurige bedels en hangertjes. De ketting bestaat voornamelijk uit allemaal glaskralen en keramiek kralen en is dus van een zware kwaliteit waar je heel lang plezier aan zult hebben!  

En voor degenen die van de bohemian sieraden van Atelier Hobbekol houden, zijn hieronder wat korte modellen gemaakt.

De eerste is een dubbele kettingen set in de kleuren roomwit, Ibizablauw en goud. Op de bedel staat het Oog van Ra, ook wel het Oog van Horus genoemd en wat in het oude Egypte naar een vrouwelijke zon verwees.

De onderste kettinkjes op de foto is een 2-delige set bohemian kettingen met een wit rocailles kettinkje te zien, waaraan een handgemaakte bohemian hanger hangt.

~*~

En dan is het alweer zowat Koningsdag!

Ik heb hieronder een paar ideetjes geplaatst welke sieraden je zoal op deze dag kunt dragen.

~*~

Dan is de dromenvanger waar ik het al eerder over heb gehad klaar en in tegenstelling tot wat ik eerder vermelde komt deze niet in de webshop, maar is deze naar mijn vriendin gegaan! Ze was toch zo verrukt bij het zien van de foto's toen hij nog helemaal niet af was, dat ik vond dat zij hem verdiende!

Weer iemand blij gemaakt! ðŸ˜Š  

~*~

En als laatste de bekendmaking van degene het enkelbandje van de actie van vorige week gewonnen heeft!

In de vorige nieuwsbrief vroeg ik wie de derde hond op de foto kon ontdekken en degene die waar het enkelbandje heen gaat is Claire van der Z.!

Zij was het snelste met reageren en heeft zo de prijs bemachtigd!

Claire gefeliciteerd en ik neem binnenkort even contact met je op. 


Fijn weekend gewenst, namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 



Reacties

Populaire posts