Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met Moederdag ideeën en kortingscode!🙋‍♀️


Koningsdag is alweer voorbij en hoewel we al ver in april zitten wil het echte lenteweer maar niet lukken. Af en toe laat de zon zich al zien en maakt dat we extra veel zin krijgen in het voorjaar en dat is de reden dat er dit keer geen nieuwe sieraden op de foto zijn gezet. Want voor mooie foto's heb je toch wel licht en zonnig weer nodig.

In plaats daarvan richten we ons nu dus maar op Moederdag en de sieraden voor Moederdag, wat al over twee weken is. En vandaag laat ik je wat ideeën zien, wat je je moeder kunt geven of zelf kunt vragen.

Voor de moeders die van aparte handgemaakte kettingen houden is deze ketting een must. Heel veel materialen die tussen de grote glasparels hangen, maken dat je steeds weer nieuwe dingen aan deze ketting ontdekt! Er is er maar één van gemaakt en daarom is deze ketting uniek!

Voor moeders die van eenvoud houden, zijn de onderstaande chokers een leuk en betaalbaar geschenk! Deze korte kettingen zijn van rocailles gemaakt en ze hebben allemaal een Tsjechische bloemkraal in het midden. 

En voor de moeders die van bloemen houden, zijn de bloemenlint chokers echt een succes om te geven! De één nog fleuriger als de andere en ze zitten ook nog lekker zacht om je hals. 

Dan is er voor de moeders die liever een armband dragen, genoeg in de webshop te vinden. Van een betaalbaar minimalistisch armbandje, tot een wat exclusiever model armband.

De donkerblauwe armband, is met groen/gele Chalcedoon Jade wel heel apart om te geven en dat geldt ook voor de gele armband met goudkleurige accenten en die een Tsjechische vlinderkraal als blikvanger heeft. 

Voor moeders die de laatste trends willen dragen zijn er de tube armbanden.

Vrolijke acryl tube kralen op elastiek geregen of met een karabijnslotje, met daartussen andere materialen. En... Atelier Hobbekol heeft ook deze armbanden weer wat aparter weten te maken! 

En als laatste voor diegenen die hun moeder de hele wereld gunnen, maar die geen hoofdprijs kunnen betalen en hun moeder toch iets aparts willen geven wat niet teveel kost, of voor moeders die van een kleinigheidje houden, zijn er al oorbellen en creolen vanaf €3,95 in de webshop te koop. Ze zijn veelvuldig in voorraad, zodat je ook leuke en betaalbare modellen in het atelier kunt vinden, maar die je niet in de webshop tegenkomt!

En bij een aanstaande feestdag hoort natuurlijk weer een kortingscode voor 10% korting, die naar alle vaste nieuwsbrieflezers gestuurd is en waarmee je je sieraden, dromenvangers en suncatchers met een leuke korting kunt kopen.

De kortingscode is geldig t/m zondagavond 30-4-2023.

Vergeet niet de kortingscode tijdens het bestellen in te vullen in het daarvoor bestemde vakje in je winkelmandje, want achteraf kan het niet meer verrekend worden!


 Een heel fijn weekend gewenst namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.    


 

Reacties

Populaire posts