🤱Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met Moederdag cadeau ideeën en kortingscode! 🎁


Het begint er eindelijk een beetje op te lijken dat de lente toch enigszins doorzet en daarom is het tijd om de Ibiza sieraden uit de kast te halen!

Zo is deze onderstaande Ibiza Style ketting de afgelopen week gemaakt en de kleuren zijn in Bohemian style. Ben je nu benieuwd hoe deze rustig aandoende maar hippe ketting er als hij hangt uitziet? Dan kun je naar de volgende foto scrollen.

De kleuren van deze lange ketting zijn zogezegd in Bohemian style en zijn turquoise en goudbruin.

En voor degenen die van hippie sieraden houden, hangt er een grote bedel van een VW busje uit de jaren 60/70 aan! 

En wat dacht je van deze beauty van een ketting?

Deze handgemaakte ketting is in dezelfde kleuren als de vorige, maar nu is er een beetje rood aan toegevoegd en wordt deze direct een beetje sprekender. Let ook eens op de prachtige glasring die de kleuren van deze ketting heeft!

Echt twee kettingen die je vanaf nu de hele zomer kunt dragen!

(Misschien een leuke tip voor Moederdag sieraden)?

En dan zijn er ook weer enkele ringen gemaakt, waarvan het materiaal uit copper wire bestaat en daar zitten glaskralen of een half edelsteen kraaltje in verwerkt. Ze zijn dit keer voor de wat bredere vinger gemaakt!

Weet je nog, dsuncatcher die direct was verkocht?

Deze dame wilde er voor de zomer iets anders aan hebben hangen, wat ze als de herfst begon weer kon vervangen door de veren ketting. De opdracht was eenzelfde soort aluminium ketting met allemaal kralen eraan. 

En dit is het geworden!

Dit keer in plaats van een zachtblauwe aluminium ketting, een groen exemplaar met hoofdzakelijk glaskralen met een belletje er aan. Hiertussen zijn allemaal gekleurde Katsuki schijfkraaltjes verwerkt wat het tot een zomers geheel maakt!

En vergeet je moederdag niet?

In plaats van verschillende kleine cadeautjes, is het misschien een leuk idee om het geld bij elkaar te doen en een handgemaakte ketting als Moederdag cadeau te geven die net iets aparter is als de doorsnee ketting.

En wat nog leuker is... je kunt ze nu nog steeds met een leuke korting kopen! De kortingscode moeder geeft vanaf nu t/m maandagavond 10% korting en dat scheelt toch behoorlijk!

Alle handgemaakte sieraden worden aanstaande week in de webshop geplaatst! Mocht je echter niet kunnen wachten, dan kun je contact opnemen via de contactpagina of mailen naar info@atelierhobbekol.nl.

~*~  

Een fijn en zonnig weekend gewenst! M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

  


 

Reacties

Populaire posts