🌴Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol in Ibiza Style... 🏝


Hééérlijk... de zomer is begonnen!

En eindelijk kun je je zomersieraden 'uit de kast trekken, van zolder halen, of uit een la vissen'!

Er zijn de afgelopen periode weer nieuwe sieraden bijgemaakt, zodat je lekker kunt rondsnuffelen in de webshop of je iets ziet wat bij je nieuwe outfit past en heb je geen keuze kunnen maken? Geen nood... wij kunnen ook op verzoek iets voor je ontwerpen en maken ennn...zoals altijd betaalbaar!

We trappen af met onderstaande lange en zomerse Ibiza style levensboom ketting met grove rocailles.

De kleuren in deze ketting doen echt denken aan de zomer en de goudkleurige accenten maken hem helemaal 'af'!

En dan is er weer een nieuwe rubriek bij Atelier Hobbekol bijgekomen, namelijk 'Vintage en design accessoires'!

Hier komen artikelen oude, gebruikte, maar ook nieuwe producten in te staan, zoals onder andere vintage sieraden en accessoires, maar ook retro kleding, vintage tassen, interieur hangers, schoenen of slippers en meer uit de jaren 50 tot en met 90 en waarvan sommige niet nieuw meer zijn maar wel nieuw lijken.

Het is op dit moment helemaal in, om vintage kleding/accessoires en sieraden te dragen en wat zoveel jaren terug grote mode was, maar wat tegenwoordig weer aan een 'retourtje mode hype' lijkt te zijn begonnen!

Als eerste komen er opgepimpte retro tassen in deze rubriek te staan!

De oranje tas is een tweedehands vintage leren handtas uit de seventies en wat opgepimpt is met een tashanger in de kleuren die je in die tijd veel zag, namelijk oranje samen met paars!

De donkere rotan tas en de lichte rotan tas zijn helemaal in Ibiza style opgepimpt. Leuk als je op het terras zit of op het strand loopt!   

En kijk eens wat je nog meer met tube kralen kunt doen?

Ik hou niet zo van die trends en geef er graag mijn eigen draai aan. En dat is bij dit Ibiza style tube armbandje op elastiek, helemaal gelukt! 

En als laatste dit keer een wikkelarmband.

Vrolijke zomertinten zoals fuchsia, lavendel, wit en goudtinten, maken dat deze armband in drie windingen, in ieder geval bij vier kleuren gedragen kan worden!

En welke kleuren nog meer? Het kan tegenwoordig allemaal!   

Geniet dit weekend van het prachtige weer, dan ga ik dat ook doen!🌴

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  



 

Reacties

Populaire posts