🌞Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met heel veel nieuwe zomer sieraden! 🌴


We hebben er lang op moeten wachten, maar wat hebben we nu toch heerlijk zomers weer, he? Ik geniet hiervan en ondanks de drukte van afgelopen week heb ik toch nog verschillende sieraden tussendoor weten te maken en we beginnen met de armbanden.

Als eerste model een turquoise en bruine wikkelarmband van gevlochten leer van 5 mm breedte die 3x om je pols gaat. Deze armband is helemaal in Bohemian style met bedels die als thema zeedieren hebben. Zie je dat schattige kleine zeeschilpadje wat omgekeerd hangt? Zooowww liéf om als bedeltje te gebruiken! 

En dan nog zo'n beauty van een armband, maar dit keer in roze met groene tinten en wat een zeer gewilde combinatie blijkt te wezen, want deze kleur is een hardloper!

Er zitten heel veel verschillende kralen en bedels aan,waaronder twee grote handgemaakte lampwork kralen. Ik moet bij deze kralen altijd aan van die kleine gebakjes de zogenaamde petit fours denken. Deze armband sluit met een kapittelslotje in de vorm van een hartje.

Dan heb ik deze week voor de liefhebbers van trends, ook weer enkele minimalistische ketting setjes gemaakt, zoals deze  twee-delige set van goudkleurige kettinkjes, waarbij turquoise kralen en een hanger gebruikt zijn. Ook deze ketting is weer in Bohemian style en doet denken aan het strand, de zon, het zand, mooi blauw zeewater... kortom Ibiza style!  

Onderstaande ketting setjes zijn weer wat fijner, met links een twee-delige set in goudtint samen met roomwitte kralen en rechts een schattig minimalistich kettinkje met platte schakeltjes waar een eveneens goudkleurig bloembedeltje aan hangt.

En dan rvs ketttinkjes in zilver- en goudtint met allemaal verschillende hangers eraan zoals stainless steel roos hangers en langs de rand kleine faux pareltjes, of een afbeelding van een evel eye, een tropische cactus in een pot en wie hippie wil doen kan er eentje kiezen met een heuse hippie VW busje als hanger! Je kunt deze kettinkjes overal mee combineren en kunt er twee of met een fijn kettinkje gecombineerd, zelfs drie tegelijk dragen!

En dan alweer als laatste nieuwe oorbellen waarbij het thema parels is!

Zo kun je denken aan zoetwaterparelsglasparels (eventueel met een coating), schelp kralen, of faux kralen. Let ook eens op de prachtige gesloten ringen die gebruikt zijn, met aan één zijde een hammered kartelrand. Zeer chique!

Nog niet alle sieraden zijn in de webshop geplaatst, maar komen er nog deze week in!

Kun of wil je nu niet wachten, dan kun je me altijd via info@atelierhobbekol.nl of de contactpagina bereiken en dan kun je zo je accessoires reserveren.

En we eindigen weer eens met een kortingscode en dat is dit weekend zomerzon en deze is goed voor 10% korting op alle sieraden dromenvangers en suncatchers. (Uitgezonderd sale artikelen). Je kunt t/m maandag 19 juni van deze code gebruiken maken en je kunt hem zo vaak gebruiken als je wilt en vergeet niet om deze tijdens het bestellen in je winkelmandje in te vullen, want achteraf kan het niet meer verrekend worden!

Geniet van het schitterende zomerweer!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol


Reacties

Populaire posts