🌴Zomerse nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met nieuwe sieraden en kortingscode! 🌻

 

We hebben Hemelvaart en Pinsteren alweer achter de rug en iedereen is (soms na een paar extra vrije dagen er achteraan) weer aan het werk. Ook bij ons roepen de verplichtingen en ik ben alweer begonnen met een inhaalslag van de dagen dat we er niet waren en opdrachten die er intussen waren bijgekomen.

Zoals onderstaande ring met een heel hoog strass gehalte. Je kunt het op de foto niet zo goed zien, maar in het zonlicht schittert deze dat een lieve lust is! Het zijn hele lieve ieniemienie facet geslepen glas rondelletjes met daartussen acryl bicones met AB glans. Deze laatst genoemde kralen geven dankzij het AB laagje de schittering waar iedereen zo gek op is.

De zomer lijkt dan toch eindelijk te gaan beginnen en heb jij zin om met een vrolijke ketting rond te lopen?

Dan zijn er ook weer wat lange Ibiza style kettingen in de webshop bijgekomen.

Het model ketting op de foto is 2-delig en de kleuren zijn oranje en groen met gouden accenten. Aan de kortste ketting hangt weer zo'n mooie 'Van Gogh' bedel, welke dezelfde is als de ketting waar ik een paar maanden geleden aan een sieradenwedstrijd mee heb gedaan! 

En dan een wat vrolijk en uitbundiger Ibiza ketting.

Heel veel verschillende kleuren en materialen, maken dat deze ketting op een warme dag bij je zomer outfit gedragen kan worden. De ketting heeft trouwens een grote gele kraal als middelpunt, die door mezelf met de hand gekleurd is! 

Onderstaande turquoise/rode ketting is in de vorige nieuwsbrief al langsgekomen, maar is nu dan eindelijk in de webshop geplaatst!

En dan als laatste nog even wat 'camping nieuws'.

Wat hebben we weer genoten van het strand en de zee... De wind was fris en maar als je een plekje uit de wind kon vinden was het prima te doen. We hebben zelfs op het strand kunnen zitten en waren direct verbrand. De basis voor een zomerkleurtje is gelegd! Onze nieuwe caravan gaf uiteraard weer de nodige kinderziektes en omdat dit keer onze oude luifel niet paste, hebben we een reserve luifel gebruikt en zo konden we toch nog (een beetje hippie) vakantie vieren.

Maar zie je die onderste foto? Die zee luchten.... het is iedere keer weer adembenemend mooi!  

Je kunt nu alle Ibiza style kettingen uit de webshop en in deze nieuwsbrief met 10% korting kopen. Dit kan met de kortingscode zomer. (Uitgezonderd sale en afgeprijsde sieraden)!  Deze code is geldig vanaf nu t/m maandagavond 5 juni.

Let op... er is van ieder model maar één gemaakt en OP=OP! Vergeet niet om de kortingscode tijdens het bestellen in te vullen, want achteraf kan dit niet meer worden verrekend.

Een fijn weekend gewenst namens Gerda van Atelier Hobbekol.  

 

Reacties

Populaire posts