🌈Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met hippiefeest en winnares kwartaalverloting!🎉

 

Het hippiefeest van 2023 in Zeeland zit er weer op!

En wat was het zoals gewoonlijk weer leuk! We hebben weer veel familie en kennissen terug gezien, de ene nog mooier 'hippie' uitgedost als de ander, 'Camping Wijnstock' stond zowat helemaal vol, de band klonk weer zeer goed en bovendien hadden we schitterend weer, waardoor er dankbaar gebruik werd gemaakt van het zwembad!

De sieraden kraam van Atelier Hobbekol stond zoals ieder jaar weer op z'n vaste plekje naast het zwembad, wat maakte dat je door het uitzicht een heel warm en zomers Ibiza gevoel had.

En warm dat was het! De eerste helft van de avond heb ik m'n lange (dunne) hippiebroek zelfs in de caravan laten hangen, om vervolgens het tweede gedeelte van de avond de korte broek toch maar voor te verruilen en als 'hippie' de nacht in te gaan!

Het bleef de hele avond zeer zomers, tot er laat op de avond eindelijk een koel windje op kwam zetten. 

Maar toen waren alle hippies genoeg opgewarmd om de nacht in te dansen...! ðŸ’ƒðŸ•º

En zie je dat 'echtpaar hippie' aan de linkerkant in regenboogkleuren? Dat zijn mijn zus en zwager die dit  ieder jaar organiseren!

En als er een prijs was geweest voor de mooist geklede hippie, dan waren het dit jaar wel mijn neef en nicht!

Zeer vrolijke kleding, wat echt bij het thema paste! 

En toen we aankwamen stond de waterpijp al in de hippiekuil te wachten! (En voor degenen die drugs afkeuren... er zaten geen echte drugs in hoor)! ðŸ˜„

En om nou in de Ibiza of hippiesfeer te blijven is de tweede kwartaalverloting van Sieraden Atelier Hobbekol in dezelfde stijl, namelijk een enkelbandje met kauri schelpje op elastiek. Uitrekken, om je enkel schuiven... en hij zit! En de gelukkige winnares is dit keer, Heidi Peters!

Heidi, neem je even contact op voor je adresgegevens? Dan zorg ik dat het enkelbandje snel naar je toe komt!

Als je nu ook zo'n vrolijk enkelbandje van elastiek wilt, klik dan op deze link!

En we sluiten deze nieuwsbrief af met enkele ideetjes voor vrolijke sieraden en dromenvangers die je deze zomer zou kunnen dragen, of op kunt hangen! 

Fijn weekend

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol!

Reacties

Populaire posts