Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol voor kleine kids en meer...


Deze week stond in het teken van kralen en materialen bestellen, ophalen, sorteren en op de plek leggen in de daarvoor bestemde bakken, kisten en laatjes, zodat er daarom deze keer een korte nieuwsbrief is. We beginnen direct en deze week staan de allerkleinste kindertjes in het middelpunt met de rubrieken, speenkoorden en kinderwagen speelgoed.

Als eerste een kinderwagenhanger met siliconen kralen.

De schattige pandabeer kralen zijn eveneens van ditzelfde materiaal en je kunt deze hanger aan de kinderwagen of buggy hangen, zodat je kindje er met toezicht van jezelf heerlijk mee kan spelen of op sabbelen. 

De volgende kinderwagenhanger of buggyhanger is van een groot siliconen pandabeer van maar liefst 8x7.5 cm! Ook hierbij zijn siliconen kralen gebruikt en hij afgewerkt met een houten vosjeskraal, waarbij er ook een extra kunststof ring wordt geleverd, om hem aan je kinderwagen of buggy te kunnen hangen!

Dan een wat meer 'aanwezige' kinderwagenhanger, omdat er een kraal met belletje aan zit en deze dus altijd geluid maakt. De gebruikte materialen hierbij zijn acryl en hout. Dus lekker vrolijk aan je kinderwagen of buggy!

De onderstaande buggyhanger is ook met acryl en houten materialen. Tevens hangt er onderaan acryl driehoek waar je kindje lekker op kan sabbelen, vooral als er tandjes doorkomen!  

De laatste in deze rij is een wit speenkoord die geheel uit houten kralen bestaat en met zachtroze accenten is afgewerkt.

Dan wil ik je ook nog even aan de brillenkoordjes herinneren!

Deze zijn in verschillende stijlen, kleuren en prijsklassen te koop en zijn echt handig als je (net als ik) je bril altijd overal neerlegt en waar je constant naar loopt te zoeken.

Ik kan in ieder geval niet meer zonder vanaf het moment ik ze ben gaan gebruiken en het thuisfront is eveneens heel erg blij, omdat ik nu niet meer steeds loop te roepen 'waar mijn bril is'! Hahaha. 

Fijne voortzetting van je weekend, namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol!

 

 

 

 

  

Reacties

Populaire posts