🌞Zomerse nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met 20% korting op.....☸


Met onderbreking van een heuse zomerstorm gaat het mooie weer gewoon weer door! Daarom in deze nieuwsbrief, vrolijke Ibiza armbandjes die je apart of met elkaar kunt combineren.

Als eerste een vierdelige set Ibiza armbandjes in zalm en zachte regenboog tinten.

De zachte zalmkleur is hier opgevrolijkt met rocailles in zachte, maar nog net geen pastel tinten. Ik heb er schattige glaspareltjes aan toegevoegd in bijpassende kleuren. En de gekleurde chainmail ringetjes, maken het geheel helemaal af! 

Hier onder een paar Ibiza armbandjes, die zo schattig zijn, dat je ze het liefst op een mooie ondergrond legt om er vervolgens alleen maar naar te kijken.... haha.

De gebruikte materialen in deze zomer armbandjes zijn onder andere: glaspareltjes, rocailles, electroplated kralen, schattige zoetwater parels, half edelsteen splitkralen en glaskralen.

Dan heb ik weer eens geëxperimenteerd met andere materialen en dat is wol.

Onder een workshop vingerhaken die mijn nichtje hier kwam doen, borrelde het volgende idee naar boven... Als ik nou eens een armbandje zou maken waarin doodgewone huis tuin en keuken wol verwerkt zit, zou dit dan leuk worden? Nou... hieronder het resultaat!

Ik zou het leuk vinden als je in een reactie op deze nieuwsbrief, je mening geeft.

Ik ben er zelf best wel tevreden over en dit smaakt naar meer...

Dan zijn er best wel veel mensen die hun sieraad stuk hebben en deze kapotte sieraden in een la opbergen om er niet meer naar om te kijken, omdat ze niet weten waar je tegenwoordig nog je sieraden kunt laten repareren. De reguliere juwelier doet zoiets tegenwoordig niet meer en dan is er een oplossing in de vorm van Sieraden Atelier Hobbekol!

Ik repareer sieraden met uitzondering van edelsmederij tegen een wel heel betaalbaar tarief! Kijk gerust eens in de rubriek reparaties waar alle tarieven staan. De prijs zal je zeker meevallen en je kunt daarna weer jaren vooruit met je nieuw gemaakte sieraad

En als laatste een weekend actie!

T/m maandagavond 10 juli krijg je maar liefst 20% korting op alle dromenvangers en suncatchers!

Dat betekend dat bij een dromenvanger van 35 euro, er maar liefst €7,- van de prijs af gaat!

Je kunt de korting krijgen door tijdens het bestellen de code zomerwarmte in te vullen en de korting wordt dan automatisch verrekend!

Doe dit wel tijdens en niet na het bestellen, want achteraf wordt het echt moeilijk om dit nog in het systeem te kunnen verrekenen! 

Geniet van het warme weer wat komen gaat en een heel fijn weekend gewenst!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 


 

Reacties

Populaire posts