En we zijn weer terug met...nazomer sieraden van Atelier Hobbekol!😊


We zijn weer terug van de zee en dit was de allerlaatste strandvakantie van dit jaar, maar wat hebben we genoten van het strand en de zee! Bovendien heb ik hele mooie schelpen gescoord waar ik later dit jaar hopelijk tijd voor krijg om deze in items te verwerken! Maar eenmaal terug krijgt het weer ondanks de hogere temperaturen toch steeds meer de trekken van de naderende herfst en dat smaakt naar... najaars sieraden!

Zoals je op de eerste foto van deze nieuwsbrief kunt zien heeft onderstaande armband van half edelsteen een echt herfstkleur, namelijk oud groen. De kralen van half edelsteen maken dat het een klassieke armband is geworden en kijk eens naar de connector! Prachtig niet?

Ook onderstaande armband met blauwe natuurkralen en rvs connectors, is dankzij deze laatste materialen een trendy armband geworden en deze staat bijvoorbeeld leuk op een spijkerbroek!

En dan even een vrolijkerd om de nazomer om je pols terug te halen!

De vrolijke splitkralen van natuursteen in deze Ibiza style armband, zorgen samen met de gekleurde chainmail ringetjes, dat je gewoonweg niet anders kan als blij worden!

En voor degenen die van goud houden is deze armband met splitkralen van rozenkwarts en jade een must!

En dan de oorbellen, deze zijn alweer behoorlijk aangevuld en komende weken zal je er vast wel meer gaan zien. Als eerste de oorstekers die in de categorie creolen vallen.

Waar we de vorige nieuwsbrief met een paar oranje creolen geëindigd waren, beginnen we dit keer met een paar creolen aan een goudkleurige oorsteker in verschillende tinten blauw en die bij wintertypes prachtig staan. De kleur blauw zal je trouwens in het najaar en winter 2023/2024 veel tegen gaan komen en met de koele ijstinten past deze kleur prima bij de koude maanden!

                     

Ook groen is dit najaar en winter in allerlei tinten weer van de partij, van koel tot warm groen!

De kleine creolen op de linkse foto zijn oorstekers en de  grote  goudkleurige creolen met splitkralen van jade die je rechts kunt zien zijn oorhangers en beiden in jadegroen met goudkleurige accenten.

Dan op de linkse foto de wat koelere kleur oorbellen met aquamarijn maansteen aan Tibetaans zilveren connectors en rechts goudkleurige oorstekers met geoliede schelpkralen met een parelmoer glans aan de achterzijde. Beiden zijn ze eenvoudig, maar sierlijk. Bovendien zijn ze geschikt voor diegenen die van vrij korte oorbellen houden!

  

En als laatste van de rubriek oorbellen zijn links een paar oorstekers met bewerkte gesloten ringen met DQ glans en daaraan hangen grote zoetwaterparels.

Op de rechtse foto zijn halflange oranje miracle beads oorbellen met glas rondellen en afgewerkt met copper wire, te zien. Leuk in de avond als de lampen aan gaan en je het effect van deze kralen ziet! 

       

                                                                                                             

De ringen zijn ook weer van de partij en ik kon het niet laten om er even eentje te maken, met een vreselijk lieve ring als eindresultaat.

Ze zijn van superdun en licht materiaal en dus moet je deze voorzichtig dragen en harde stoten of vocht vermijden, maar daar is de prijs dan ook naar zodat je vaker van ring kan veranderen zonder direct bankroet te raken!  

En ja, ze worden steeds grover... de brillenkoordjes en bovendien zijn ze me toch vrolijk deze winter!

Ik die van fijntjes en subtiel houdt en dan deze vrolijke materialen... weg met de herfst en winterbleus!

En dan gaan we ook weer naar het eind van september en dus het derde kwartaal!

Dit betekend dat in de nieuwsbrief van volgende week weer een 'nieuwsbrief winnaar' of winnares bekend wordt gemaakt die de kwartaalprijs heeft gewonnen. Houdt de nieuwsbrief dus in de gaten en voor wie ook mee wil dingen naar de prijs maar zich nog niet heeft ingeschreven voor de nieuwbrief... je hebt nog een week om je in te schrijven om zo volgende week mee te kunnen doen!

Fijn weekend!    

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.

 

Reacties

Populaire posts