🌴Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met (wéér) vakantienieuws!🌞👓


We zijn alweer een klein tijdje terug van vakantie en geloof het of niet, maar we zijn op dit moment wéér op pad met de caravan!

Ik besef dat we in de luxe positie zitten, dat we een caravan hebben die je ieder moment uit de stalling kunt halen om ermee op pad te gaan en dat deze van alle gemakken voorzien is, zodat het ook nog eens luxe kamperen is! De laatste keer hebben we best wel mooi weer gehad, maar zoals het er nu naar uitziet hebben we nog een paar mooie dagen voor de boeg en daar genieten we dan maar extra van.

Dusss....dit keer een verlate nieuwsbrief die ik heb gemaakt, terwijl ik voor de caravan in het zonnetje zat en tot nu toe alleen een paar oranje oorringen of oranje creolen gemaakt heb.

En hieronder kun je zien wat er allemaal gebeurd is voordat we naar Callantsoog konden rijden.

Ik had met een storing van de webmaster te maken die een ketting 2x verkocht had en dat terwijl er maar één van dit model in de webshop stond! Geen nood, want deze mevrouw had last van een nikkelallergie en daarom heb ik dezelfde soort Ibiza style ketting gemaakt, het meeste metaal wat nikkel bevat eruit filtert en geheel aangepast was aan haar allergie!

Hierna besloot ik om meteen nog maar zo'n zelfde soort ketting te maken, omdat deze Ibiza kettingen erg in trek zijn en dit keer met hele kleine facet geslepen glas rondellen er tussendoor!

~*~

In de tussentijd kreeg ik ook nog een foto doorgestuurd van een workshop armband maken, die al eerder gegeven was, maar door de bewuste mevrouw 'ietsiepietsie' later verstuurd werd! Het is een leuke foto geworden, die nu in de webshop staat als herinnering aan weer een gezellige workshop!

 

Dan zijn we ook weer door de jaarlijkse herkeuring van Webwinkelkeur heen gekomen.

Het had wat voeten in de aarde, want ze hebben heel veel overdreven eigen noten op hun zang, maar beter dat, als dat ze te makkelijk zijn en ik met een boete opgescheept zit omdat ik me 'niet aan de wet houdt', toch?

Je kunt nu in ieder geval weer een jaar vertrouwd bij ons je sieradendromenvangers en meer, kopen! (Kan trouwens altijd...  !

De afgelopen tijd heb ik mondjesmaat wat sieraden gemaakt en als eerste een paar oorhangers met dagger beads. Dit zijn puntvormige Tsjechische glaskralen, in de mooiste kleuren combinaties! Onderstaande oorbellen zijn uitermate geschikt om in deze tijd te dragen, als wel het najaar en straks met de feestmaanden!

 

En dan een paar korte oorbellen van allemaal vrolijke glaskralen en facet geslepen glas rondelletjes.

Gewoon.... om tussendoor te dragen.

Uiteraard zijn er ook weer armbandensets gemaakt en deze hebben vanwege de kleuren een knipoog naar de komende herfst sieraden. De eerste armbandenset is in olijfgroen en oranje, terwijl de tweede set armbandjes in groen en roze is gemaakt.

  

Natuurlijk horen er ook ringen in het assortiment en onderstaande modelletjes zijn dan ook met veel liefde en tijd gemaakt. De linkse ring is van copper wire met een acryl regenboog kraal en de rechtse ring is van hammered copper wire waaraan ik hele kleine glas rondelletjes gemaakt heb.

Te schattig!

En als laatste een sieraad wat helemaal bij de foto daaronder gedragen kan worden, namelijk een enkelbandje. Het is een eenvoudig, goudkleurig en minimalistisch model geworden die eigenlijk om iedere enkel staat!

En zoals gezegd past dit enkelbandje bij onderstaande foto, namelijk het strand! Want wanneer is er nu een beter moment om deze te dragen? Er wordt dit keer helaas geen storm voorspeld, maar ik kan niet wachten om hier weer met echtgenoot en honden te lopen!

En dat was het weer voor deze 'sneakpreview'. De sieraden in deze nieuwsbrief komen binnenkort als we weer terug zijn, in de webshop te staan en als je niet kunt wachten, dan kun je via de contactpagina of mailen naar info@atelierhobbekol.nl en ervoor zorgen dat je ze dan eerder in huis krijgt!

En dan nu nog even iets van huishoudelijke aard.

Voor dringende vragen is het thuisfront weer zo lief geweest om tijdens onze vakantie thuis te blijven en deze vragen door te spelen, wanneer deze echt niet meer kunnen wachten. Je kunt je vragen sturen naar info@atelierhobbekol.nl of naar de contactpaginaJe kunt tijdens de vakantie gewoon je bestellingen plaatsen, maar deze worden pas weer vanaf 20 september verstuurd.

Om het wachten wat te verzachten krijg je vanaf nu t/m dinsdag19 september, met de kortingscode nazomer 15% korting op al je aankopen! (Uitgezonderd afgeprijsde en sale artikelen, reparaties en workshops).

Wel even tijdens het bestellen de kortingscode invullen, want achteraf kan het systeem dit niet meer verrekenen.

Voor diegenen die er net als wij ook nog even uit gaan, hele fijne dagen gewenst en voor degenen die thuisblijven...geniet nog even van het mooie weer, want het eind is in zicht!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 

Reacties

Populaire posts