🍁Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol in najaars kleuren en 10% korting!🍂


Eindelijk na deze tot twee maal toe te hebben overgeslagen weer een nieuwsbrief.

Drukte met de webshop en 'privédingetjes' hebben hiertoe bijgedragen. Maar dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten, want achter de schermen is er toch druk doorgegaan om weer nieuwe sieraden te maken die niets meer met de zomer te maken hebben, maar het najaar en aankomende winter gaan opfleuren.

En we gaan er meteen vol tegenaan met onderstaande handgemaakte armbandjes met kleuren die echt bij het najaar passen! Deze set bestaat uit drie losse armbandjes op elastiek van grote rocailles en is afgewerkt met chamballa kralen en een Indiase kraal.


De volgende armband bezit ook de India kralen die je in de vorige armband verwerkt zag, maar dan 'net even ietsje meer' van deze kralen! Dit keer is de armband afgewerkt met facet geslepen chamballa kralen, een glaskraal of bloemkraal en een bohemian kraal waaraan kleine imitatie suede vetertjes hangen. Dit alles maakt hem helemaal 'af' om tijdens de kille of aankomende feestdagen gedragen te worden! 


Iets totaal anders is deze 3-delige set armbandjes in ultramarijn blauw! De natuursteen kralen vermengd met zilverkleurige accenten doen denken aan rustig najaarsweer en past werkelijk bij iedere outfit!


En je had ze misschien al op social media o.a. bij de facebook en Instagram accounts van Atelier Hobbekol langs zien komen... de lintarmbandjesHet is op dit moment dé grote trend en ik heb er direct mijn eigen stempel op gedrukt door er setjes van te maken. Ik vind lintjes trouwens toch zo schattig om iets mee 'af' te maken, want de saaiste armband wordt er vrolijk mee. Je kunt ze vinden in de rubriek Ibiza style armbanden.


En dan een groene armband die kleuren heeft die echt najaar uitstralen, namelijk diepgroen en koper. De geëmailleerde tussenzetsels maken deze armband een lust voor het oog! Deze knaller is afgewerkt met een koperkleurig kapittelslot en miracle beads in bijpassende kleuren.


Nog zo'n prachtige najaarskleur en dat is de combinatie mosgroen, meloen en oud roze. Ook deze armband is een 3-delig setje en bestaat uit losse armbandjes op elastiek die ook los van elkaar met je outfit en andere sieraden te combineren zijn.


En dan als laatste twee goudkleurige armbanden.

Aan de linker bronskleurige bedelarmband van jasseron zijn metalen bedels gehangen met o.a. verschillende 3D bedels, wat betekend dat je ze rondom kunt bekijken zonder ze plat te kunnen leggen.

De rechter foto van een 3-delige set goudkleurige armbandjes is met kettinkjes in een warme goudtint en is afgewerkt met witte- en diepblauwe zoetwaterparels.  

   

En dat was het wat ik je deze week wilde laten zien.

Er zijn nog veel meer sieraden die liggen te wachten om op de foto te mogen en daaronder zitten onder nog meer armbanden, een handgemaakte lange ketting en heel veel oorbellen, maar die komen zo snel als mogelijk in de webshop en wie weet zie je deze wel langskomen in de volgende nieuwsbrief.

Als laatste nog even een kortingscode waarbij je met 10% korting kunt shoppen en dat is deze week de code najaar en je kunt vanaf nu t/m zondagavond van deze kortingscode gebruik maken.

Vergeet niet om deze code tijdens het bestellen in je winkelmandje in te vullen, want achteraf kan dit meer meer verrekend worden en het zou zonde zijn als je op deze manier geen gebruik van deze korting kunt maken!

Heb je dringende vragen of wil je een bestelling plaatsen, maar lukt dit niet? Je kunt mij mailen via info@atelierhobbekol.nl en ik reageer zo snel mogelijk op al je vragen en dit kan uiteraard ook via de contactpagina

Een heel fijn weekend gewenst namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.    


  



 

Reacties

Populaire posts