Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe heren en dames sieraden en kortingscode!


De herfst loopt nu bijna ten einde en terwijl de bomen en struiken snel kaler worden, ben ik nu steeds vaker in het atelier te vinden om voor de aankomende feestdagen sieraden voor de kerst te maken! Werden eerder in deze tijd alleen maar dames sieraden verkocht... de laatste tijd is er steeds meer vraag naar heren sieraden en zijn de mannen sieraden nu aan een heuse inhaalslag begonnen!

De eerste armbanden die ik je daarom wil laten zien, zijn armbanden van imitatieleer met gevlochten satijnkoord en kunnen door zowel dames als heren gedragen worden. Ze zijn er in beigecognac en zachtgroen.

En de volgende heren armbanden worden voor de mannen gemaakt. Maar tegenwoordig dragen ook 'stoere vrouwen' dit soort armbanden, de één wat fijner als de andere en zo is er voor ieder type wat wils.

Hieronder zie je een zwarte armband en een grijze armband van rondleer, met in het midden een bruine armband gemaakt van Dreamz koord.

Dan een echte tijdloze dames armband in grijs en zwarte tinten, waarvan sommige spacers en kralen van Tibetaans zilver en sommige van metaal zijn.  

Als laatste armbanden, deze onderstaande beauty's voor mensen die van fijntjes houden!

De rocailles zijn hier weer rijkelijk gebruikt en ze zijn alle drie in verschillende technieken. Zo is de meest linkse wire bracelet, heel gemakkelijk om je pols te winden. De middelste een rode wikkelarmband zegt het al, je wikkelt hem gewoon om je pols en zet hem met het slotje vast. En de meest rechtse is een zachtblauw met beige lintjes armbanden set en bestaat uit drie armbandjes, waarvan er twee op elastiek geregen zijn en de derde een zo trendy lint armbandje is. 

Dan hieronder een compilatie van ringen die er de afgelopen tijd zijn gemaakt. Er komen er meer, maar die zie je binnenkort vanzelf in de webshop verschijnen! 

~*~

En dan nog even iets leuks...

Je krijgt bij een bestelling bij Sieraden Atelier Hobbekol altijd gratis goodies in je pakketje en één daarvan is 't Kralenstulpje. Zo weet je dus dat er een webshop is waar je je materialen kunt kopen, om zelf je sieraden te maken. Nu leek het Esther en mij leuk om eens iets samen te doen. Zij levert de kralen en ik maak er met eigen materialen iets moois van. Zo zie je op een andere manier als alleen de goodie, welke mooie materialen zij o.a. verkoopt.

Zoals onderstaande oorringen of creolen.

De facet geslepen glaskralen in een prachtige kleur blauw komen bij Esther vandaan en zijn bij haar te bestellen. Ik heb daar wat kleine maansteen kraaltjes en zilverkleur materialen aan toegevoegd en zo heb je op een eenvoudige manier een eigengemaakt paar unieke oorbellen, die niemand anders heeft.

Binnenkort laat ik meer van de materialen van 't Kralenstulpje zien, welke in mijn eigen sieraden verwerkt zitten!

En nu ga ik me volledig toeleggen op de kindersieraden, want de goedheiligman komt vandaag weer in ons land aan! Er zijn al leuke schoencadeautjes klaar, maar uiteraard maak ik meerdere om genoeg keuze te hebben wat je bij je kind(eren) in de schoen stopt!

Dan nog even een kortingscode waarmee je met 15% korting je sieraden en dromenvangers kunt kopen en dat is deze week kralen en is geldig t/m zondagavond 19 oktober. (Uitgezonderd sale en afgeprijsde artikelen, cadeaubonnen, workshops en reparaties).

Dat was het weer voor deze nieuwsbrief en geniet nog even van de prachtige najaars kleuren die er nog heel even te zien zijn!

M.v.g. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  





 

Reacties

Populaire posts