Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met herensieraden, kortingscode en.....


De wind blaast regelmatig stevig over het atelier en de buien zijn al winters te noemen en dit houd in dat de herfst nu echt voorbij is en koning winter zijn intrede heeft gedaan! Dit is tevens de tijd van de gezellige feestdagen, want de haard brand gezellig en ik steek 's avonds gezellig een extra kaarsje aan... heerlijk!

Er zijn al heel veel sieraden met de hand gemaakt  die je met de kerstdagen (of eerder) kunt dragen. Zoals de mannen sieraden. Heel veel jaren waren de heren sieraden een beetje een ondergeschoven kindje, maar gelukkig voor hen zijn er steeds meer sieraden voor mannen te koop.

Zoals onderstaande afbeelding al laat zien is er tegenwoordig heel veel meer als alleen maar een stoere bedel aan een veter, of een standaard armband van half edelsteen kralen te vinden. De gevlochten armbanden vliegen je tegenwoordig om de oren al dan niet met echt leer, of voor de veganisten onder ons van letherlook of andere imitatie materialen.   


Op de volgende foto kun je de laatst geplaatste heren armbanden zien en wat direct opvalt is de verscheidenheid in stijlen. Tegenwoordig kiezen de heren toch echt voor de wat apartere sieraden en kralen! Hieronder zie je dan ook leer en letherlook gemengd met kralen en kettinkjes. De één wat fijner als de andere. Zo is de eerste heren armband op de foto van wat grovere kralen. Dit zijn de zogenaamde Chevron kralen. Ze komen uit India en worden in verschillende variaties gemaakt. 


Onderstaande afbeelding laat de al wat eerder gemaakte heren kralenarmbanden zien. Dit zijn de z.g.n. klassieke armbanden voor mannen. Met materialen zoals half edelsteen, glaskralen en kralen van natuurlijke materialen, om het wat aparter te maken! 


En de kerstperiode betekend ook goud gekleurde sieraden en dat kun je vinden in de rubriek dames armbanden en dames kettingenIn het atelier zijn nog meer modellen te vinden als wat er in de webshop staat en dus kun je gerust (op afspraak) eens komen kijken!


Maar voordat de kerstman zijn intrede doet, is er eerst Sinterklaas en ook daarvoor hebben we veel kindersieraden in het atelier en die nog niet in de webshop staan. Met name heel veel lieve kinderarmbandjes die prima in de schoen passen.

De bak met kinderkettingen is ook rijkelijk gevuld en dus is er voor ieder genoeg keus!

Wil je iets laten maken in een bepaalde kleur of stijl, maar staat dit niet in de webshop? Mail je vraag of verzoek via de contactpagina, of mail naar info@atelierhobbekol.nl en er wordt voor je aan de slag gegaan.

Een ontwerp laten maken kost trouwens helemaal niet veel. Je kunt al een kinderarmbandje laten ontwerpen vanaf €3,95! 

En op de valreep ook nog even de *kortingscode sintje welke goed is voor 10% korting t/m zondagavond 26 november, om deze dure maanden toch een beetje betaalbaar door te komen. Want zeg nou zelf... de prijzen in de winkels rijzen de pan toch uit? En je koopt uiteraard liever met korting, als dat je de hoofdprijs betaald! (Tenminste...ik wel)!  

Fijn weekend namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.



* Uitgezonderd afgeprijsde en sale artikelen, workshops, cadeaubonnen en reparaties).




Reacties

Populaire posts