Kerst nieuwsflits met kortingscode van Handgemaakte Sieraden Atelier Hobbekol!


Deze keer een korte nieuwsflits vanwege alle drukte van de afgelopen weken, want we hadden te maken met voorbereidingen voor de kerstmarkt in Ens, welke afgelopen weekend was.

En het was me toch leuk en gezellig! Het werd in de kas gehouden en dat was lekker warm met het koude en natte weer van dit moment! Als je binnen kwam dan liep je direct langs onze kraam en het was dan ook steeds gezellig druk bij Atelier Hobbekol!

De kraam was dit keer wat gematigder als andere keren wanneer we met alle hippiesieraden staan, want kerst is rust en ik had de kraam dan ook ingericht met hoofdzakelijk bruine en witte tinten.     

De complimenten vlogen me dan ook om de oren hoe mooi de kraam dit keer was en zowel overdag als tijdens de avonduren bleef de kraam van Handgemaakte Sieraden Atelier Hobbekol rust uitstralen en dat was de opzet! 

En het mooie was dat je vooral in de avonduren helemaal niet in de gaten had dat het binnen was, zoals je op onderstaande foto kunt zien. 

Moe maar voldaan hebben we 's avonds alle spullen weer in het atelier gezet, waarna we het hele verdere weekend (en de week erna, haha) bij hebben moeten komen, want zo intensief is zo'n kerstmarkt!

~*~

Nog een week en dan maak ik de laatste winnaar(es) bekend van de nieuwsbrieflezer(es) die de kwartaalprijs in de wacht sleept!

Houdt de nieuwsbrief van Atelier Hobbekol van volgende week dus in de gaten!

Er is op dit moment een korting van 10% in de webshop en ik heb besloten om deze door te laten lopen t/m dinsdagavond 26 december 2023. We hebben allemaal zo'n dure maand achter de rug, dat alle kleine beetjes helpen om je (verlate) kerst- of nieuwjaarscadeaus aan te schaffen!

Je kunt deze 10% korting krijgen, door in het winkelmandje in het daarvoor bestemde vakje de kortingscode pre-kerst in te vullen, waarna de korting vanzelf wordt verrekend!

~*~

En dan wens ik iedereen hele fijne kerstdagen...

Maar wat je ook gaat doen.... uit eten, zelf uitgebreid koken of wat gemakkelijks maken, denk ook eens aan mensen die het niet zo breed hebben om uitgebreid kerst te vieren, of die alleen met de kerst zitten en die het leuk zouden vinden wanneer ze uitgenodigd worden, zonder dat ze dagen alleen zitten. Of diegenen die ziek liggen en het waarderen dat er even iemand om de hoek komt kijken.

Wat je ook doet...geniet ervan!  

 (En misschien vind je het leuk om jezelf of iemand anders op de nieuwsbrief te abonneren?

Klik dan op de afbeelding en geef je op)! 

Reacties

Populaire posts