Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe schoencadeautjes bij de kindersieraden met 10% kortingscode!


Soms zijn er dingen die op je pad komen waar je geen grip op hebt en daarom heb ik in plaats van vrijdag de nieuwsbrief op zaterdag gemaakt en krijg je deze een dagje later.

In deze korte nieuwsbrief begin ik met je een ketting met bijpassende armband te laten zien die van papieren kralen gemaakt is. En mocht je nu denken dat dit slappe kralen van papieren strookjes zijn... integendeel, want het zijn keiharde kralen die gelakt zijn! Daartussen zijn kralen van andere materialen verwerkt om het een speels geheel te laten krijgen ennn... dat is gelukt! De set ademt natuur uit, namelijk 'natuurkleuren, natuurbloem en natuurblad'! 

Ik krijg als ik de kleuren in deze ketting en armband zie toch zo'n zin om een lange boswandeling te maken en waar de najaarskleuren die in deze ketting zitten, nog hier en daar aan de bomen en struiken te zien zijn. 'Winter is Coming', maar nog even niet bij Atelier Hobbekol!   

Het is een vrolijke handgemaakte set sieraden geworden, welke in ieder jaargetijde te dragen is!

En de kleine meiskes kunnen nu ook zo'n handgemaakte sieraden set kopen!

Onderstaande kinderkettingen hebben allemaal een bijpassend kinderarmbandje en ze komen in de webshop vanaf €6,95 per setje!!!

Dat is nog eens betaalbaar shoppen tijdens deze feestdagen, maar dat is nog niet alles want je kunt t/m maandagavond 4 december al deze kindersetjes met 10% korting kopen met de kortingscode goedheiligman (en dit geldt voor alle kindersieraden in de webshop)! Niet vergeten in te vullen, want achteraf kan dit niet meer verrekend worden!

Het is vanzelfsprekend dat als je voor een jongetje zo'n set wil aanschaffen, ik ook een stoer exemplaar voor je kan maken!

Niet alles staat in deze sieraden webshop en als je iets anders zoekt, of wat meer modellen wilt zien, dan kun je gezellig en op afspraak komen kijken in het atelier! Een afspraak is snel gemaakt via de contactpagina of je kunt mailen naar info@atelierhobbekol.nl waarna je dan heerlijk kunt rondneuzen. 

En dat was het alweer voor deze korte nieuwsbrief.

Als je iets wilt persoonlijks wilt laten maken, of liever in plaats van een nieuw sieraad te kopen, je kapotte kettingarmband of meer wilt laten repareren zodat dit nog een ronde mee kan, dan kan ik dit ook voor je doen. Vraag gerust eens naar de scherpe tarieven of kijk eens op de pagina 'reparatie' waar de prijzen van een sieraden reparatie op staan.

Je kunt je vragen stellen via de contactpagina of mailen naar info@atelierhobbekol.nl en ik neem zo spoedig als mogelijk contact met je op.

Fijn weekend!  



 

Reacties

Populaire posts