🎉Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met de winnaars van de laatste kwartaalverloting van 2023!✨

 

We zijn alweer aan de laatste dag van dit jaar bezig en dit is vanzelfsprekend dan ook de laatste nieuwsbrief van het jaar 2023.

Een jaar waarin ik veel nieuwe klanten heb mogen verwelkomen en die de meest leuke, lieve en vriendelijke berichtjes bij hun bestellingen plaatsten! Dat mag ook wel eens gezegd worden, want het was hartverwarmend om te lezen hoe mensen de handgemaakte sieraden en dromenvangers van Atelier Hobbekol vonden, of hoe leuk en gezellig ze het hadden gehad tijdens Ă©Ă©n van de workshops en dit op deze manier wilden laten weten. Tevens ook blije geluiden bij de reparaties, waarvan de meesten dachten dat hun lievelings sieraad niet meer gemaakt kon worden en dit uiteindelijk toch lukte! Ik vindt deze tak van dit vak, dan ook heel dankbaar werk om te doen!

Maar de nieuwsbrief is er om mensen te informeren wat er de laatste week is gebeurd op sieraden en ander gebied.

Zo beginnen we met een gevlochten imitatieleren damesketting met Tibetaans zilveren bloemhanger van bruin imitatieleer. Deze ketting is dus ook geschikt voor de vegetariĂ«rs of veganisten onder ons!   

Verder zijn er veel nieuwe mannelijke nieuwsbrieflezers bijgekomen en daar hebben we deze week de onderstaande afbeeldingen van de herensieraden aan gewijd!

Kijk gerust eens verder al alleen in deze nieuwsbrief, want er staan meer sieraden voor mannen in de rubriek herensieraden, in de webshop!

 

 

Maar het was ook een jaar van mensen of dieren die door ziekte of andere oorzaken ons ontvallen zijn... en allemaal even verdrietig!

Zo was ook onze avond voor kerst niet iets om aan terug te denken, want Atelier Hobbekol heeft weer een model(letje) minder. Onze Bruno hebben wij die avond in moeten laten slapen en dat hakt er behoorlijk in. We hebben hem heel veel mooie jaren mogen geven en ondanks dat iedereen had verwacht dat hij niet oud zou worden, heeft Bruno toch nog de respectabele leeftijd van negen jaar mogen bereiken!

En dan is het ook tijd voor de bekendmaking van de winnares van de laatste kwartaalprijs van dit jaar.

Ik heb dit keer voor twee prijsjes gekozen omdat ik niet alleen wilde loten, maar ook de klant wilde bedanken die het afgelopen jaar het meeste vertrouwen in mij heeft gehad en dat is mevrouw Willy t W.!

Willy ik wil je op deze manier bedanken voor het afgelopen jaar waarin je niet alleen je bestellingen plaatste, maar waarbij ook heel veel lieve berichtjes te lezen waren. Deze armband komt in het nieuwe jaar naar je toe!

En de volgende naam die uit de verloting is gekomen is Addie O. K.

Addie ik hoop dat je graag leest, want dan kun deze boekenlegger goed gebruiken. Gefeliciteerd en ook jou prijsje komt in het nieuwe jaar naar je toe!

~*~

En zit je dit keer niet bij de winnaars? Niet getreurd, want in het nieuwe jaar gaan de verlotingen van de kwartaalprijs gewoon weer door!

Verder is het tijd voor de huishoudelijke mededeling dat de kortingscode pre-kerst nog door duurt t/m 31-12-2023 en je dus nog net voor het einde van dit jaar, met een korting van 10% je spulletjes aan kunt schaffen.

Ennn... de laatste groet van 2023!

Vast een gelukkig nieuwjaar namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol!

 

Reacties

Populaire posts