Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met kerstmarktnieuws en nieuwe handgemaakte sieraden

Kijk jij stiekem ook zo graag s'avonds bij mensen naar binnen? Ik wel!

In deze tijd is er veel gezelligheid in de Nederlandse huiskamers te zien door de extra lichtjes, mooie kerststraatjes en versierde kerstbomen en ik word helemaal blij van binnen, bij het zien van al die gezelligheid. En terwijl iedereen zich opmaakt voor de aankomende kerstdagen, heb ik m'n best gedaan om de webshop weer aan te vullen met handgemaakte sieraden die bij deze periode passen.

Zo is onderstaande armband van glaskralen gemaakt, waarover een glitterlaagje zit en waardoor het lijkt of deze uit allemaal mini kerstballetjes bestaat. Daartussen zitten facet geslepen glas rondellen en een maansteen kraal verwerkt. De armband is afgewerkt met een trendy lintarmbandje. Toepasselijker kunnen we deze nieuwsbrief niet beginnen, toch?   

Dezelfde kralen maar dan nu in het bruin, zijn in de volgende armband gebruikt en de warme 'kerstdagen sfeer' spat er vanaf!

Voor degenen die van wikkelarmbanden houden zijn er ook weer nieuwe modellen gemaakt en deze zijn in roze/fuchsia/groen tot zalmkleurig/roze te vinden. Je wikkeld deze armband om je pols, sluit het slotje en klaar is Klara!

Je kunt al deze armbanden in de rubrieken 'gemixte kleuren armbanden' , 'roze armbanden' en 'Ibiza style armbanden' vinden!

En dan is er ook weer aan de heren sieraden gedacht!

Dit keer zijn het wat fijnere heren armbanden van stoere polymeer tussenkralen in warme tinten, of de polymeer spacer kralen in zacht turquoise tinten, die als mannen armband niet misstaan om een stoere herenpols.

En dan... de hardloper bij de kraam, de oorbellen!

Er komen meer model oorbellen en creolen aan, maar die zijn op zaterdag 16 december bij de kraam te zien, wanneer we op de kerstmarkt in Ens staan. Deze kerstmarkt begint om 15.00 uur en duurt t/m 19.00 uur en is bij Kwekerij Wouters aan de Enserweg 3. Hopelijk zijn we dit jaar niet ziek (zoals vorig jaar) en kunnen we zoals vanouds jong en oud van sieraden, een handgemaakte dromenvanger of iets anders voorzien.

Het beloofd weer een heel gezellige boel te worden want er komen o.a. een dansshow, popkoor, een zeebodemkoor en een verloting van prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de ondernemers die er met hun kraam staan. En verder is het gewoon heel prettig, omdat we dit jaar ook weer warm binnen staan. 

Dus nog even doorzetten met de handgemaakte sieraden die een plaatsje in webshop moeten krijgen. En de rest wat ik niet red? Die kun je gezellig samen met enkele dromenvangers, zaterdag 16 December op de kerstmarkt in Ens komen bekijken!

Volgende week red ik het waarschijnlijk niet om een nieuwsbrief te maken vanwege het werk wat het inrichten van een kraam kost en de voorbereidingen die daarvoor nodig zijn. Daarom duurt de kortingscode kerstmarkt welke recht geeft op 10% korting wat langer, om 'het gemis' wat te verzachten. 

Deze code duurt dit keer t/m woensdag 13 december 2023 en vergeet deze niet tijdens het bestellen in je winkelmandje in te vullen, want achteraf kan het systeem het niet meer verrekenen.

Fijn weekend!

Mvg. namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

 

Reacties

Populaire posts