Nieuwbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met de allernieuwste sieraden voor lente/zomer 2024!


We zitten alweer in Februari en ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind de dagen toch zo snel gaan. Wat mij betreft beter... want ik krijg steeds meer zin om weer met de caravan naar de zee te gaan! Maar zover is het dus nog niet en we gaan meteen maar over tot de orde van de dag, waarbij ik vorige week beloofd had om je wat nieuw gemaakte sieraden te laten zien.

Dit keer heb ik de kleurenwaaier erbij gepakt en kun je zien welk type jij bent en welke kleur het beste bij jou past.

Als eerste een waterval ketting in groen en kersenrood en met accenten in brons.

Deze kleuren kunnen nog prima want we zitten officieel nog steeds in de winter, maar dan met herfsttemperaturen. De groene kleuren in deze ketting passen echt bij een lentetype, terwijl het kersenrood heel mooi staat bij een zomertype. Maar deze kleuren passen toch ook bij het najaar hoor ik je zeggen? Dit klopt, want ook een herfsttype voelt zich prima bij deze warme tinten.

De volgende ketting is een waterval ketting met geel en groene accenten en is eveneens een ketting voor de lentetypes.

Door het levende groen en het wat fellere geel wat soms tegen oker aanzit, maakt dat deze ketting geschikt is voor een lentetype, waarin je de lente en dus de ontluikende natuur beleeft.  

En we blijven nog even bij de lentetypes.

De linker ketting is een waterval ketting in turquoise en roze met Murano kralen in turquoise en roze tinten, die de vrolijkheid van zon en zee ademen Terwijl de rechtse roze waterval ketting door de zachtroze en zalmtinten, aan zwoele avonden doet denken.

  

En dan een wel heel zomerse sieraden set van een aluminium ketting en armband.

Een grove maar vooral lichtgewicht aluminium jasseron ketting in turquoise met roomkleurige kralen, die zowel in de ketting als in de armband terug komen. Deze kleur staat eigenlijk iedereen wel, maar de zomertypes winnen het hierbij! 

En dan als laatste twee Ibiza style kettingen/Chokers die kort om de nek gedragen worden.

De lente en zomer van 2024 blijf je o.a. de parels en schelpkralen in het modebeeld terugzien. En omdat dit nou eenmaal iets duurder materiaal is, heb ik bij de Ibiza style Choker met imitatie barokparels op de linker foto, gekozen voor imitatie barokparels en deze vallen op door hun onregelmatige en vaak grillige vorm. Een klein weetje... de (echte) barokparels zijn vaak behoorlijk duurder als de traditionele ronde parels.

De ketting op de rechter foto is een Choker in Ibiza style van imitatie schelpkralen en bestaat uit platte imitatie schelpkralen.

De twee Chokers zijn door het acryl materiaal bijzonder licht en dus prettig om te dragen en daarom heb ik hier wat zwaardere bedels in kunnen verwerken. En welke types kunnen deze dragen? Het zal je verbazen, maar officieel zijn dit de wintertypes! Maar zeg nou zelf... deze Chokers ademen toch zon, zee en dus Ibiza style uit, zodat je ze het hele jaar door kunt dragen?

  

En dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week.

Hou sieraden webshop atelier hobbekol de komende weken in de gaten voor meer nieuwe sieraden en dromenvangers, dan hou ik ondertussen iedereen op de hoogte van sieraden die wat extra aandacht verdienen!

Fijn weekend gewenst namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.

***

Ken je mensen die handgemaakte sieraden of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld ze aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

 

Reacties

Populaire posts