Nieuwsbrief, van Sieraden Atelier Hobbekol, met 15% korting!

 Een wat verlate nieuwsbrief want de afgelopen week bestond uit opruimen, inruimen en puinruimen!

Soms kom je erachter dat je door de jaren heen wel erg veel sieraad materialen hebt ingekocht en dat moet ergens opgeborgen worden! Maar wat nou als alle kasten en lades vol zitten? Nou, opnieuw indelen en je koppié laten werken hoe alles zo ingedeeld gaat worden, dat je er zo bij kunt als je bepaalde kralen en materialen nodig hebt en niet eerst de halve kast hoeft leeg te halen om 'net bij die achterste bak te moeten zijn'! Dat dit een monsterklus is zal iedereen begrijpen en dat je dit niet in één week klaar hebt, zal je je ook wel in kunnen denken.

Daarbij komen ook nog eens andere dingen tussendoor, zoals iemand die informatie over een workshop wil en dan komt kijken, een reparatie die de nodige tijd vergt en dan heb je nog de dagelijkse beslommeringen van het huishouden en de honden die 4x per dag uitgelaten moeten worden. Dit laatste is trouwens helemaal geen overbodige luxe, want met dat zitwerk achter de computer (wat de meeste tijd van de dag beslaat), zitten de kilo'tjes er zo aan en dat lopen we er zo weer mooi af!

En dan krijg je ineens een melding dat de postbode onderweg is met, jawel.... een pakket kralen en materialen!

Maar ook dit gaat door, want ondanks dat je genoeg in de kast hebt liggen, gaan de trends waar je op in moet spelen door en raken sommige materialen sneller op als andere en moeten aangevuld worden. Daarom zal het speuren naar nieuwe trends en materialen altijd het grootste gedeelte van mijn bezigheden blijven.

En dan het ontwerpen en maken van nieuwe sieraden...

Tussendoor heb ik deze week welgeteld één nieuwe ketting kunnen maken en deze is op onderstaande foto te zien!

De rest van onderstaande handgemaakte sieraden die in de nieuwsbrief van vorige week benoemd zijn staan nu allemaal in de webshop en kun je deze nu als je wilt, in je winkelmandje plaatsen!

Er is een paarse waterval ketting bij...

Of een zacht lila armband van alleen maar natuurkralen en om in de natuur kralen te blijven... wat dacht je van deze geel/groene schelpkralen ketting die zoals de naam al zegt, hoofdzakelijk uit allemaal schelpkralen bestaat.

 

En als laatste een zwart/grijze ketting met Obsidiaan splitkralen en 3D kralen die je bij alle kleuren outfit kunt dragen.

Omdat er deze week zo weinig nieuwe sieraden te zien zijn, nodig ik je graag uit om zelf met de kortingscode lente gezellig in de webshop rond te gaan neuzen! Met deze kortingscode kun je t/m a.s. dinsdagavond met maar liefst 15% korting shoppen!! 

(Uitgezonderd afgeprijsde en sale artikelen, reparaties en workshops). 

En dat was het alweer voor deze korte nieuwsbrief. Mocht je vragen hebben of lukt er iets niet, dan kun je me via de contactpagina bereiken, of mailen naar info@atelierhobbekol.nl

Voor nu een fijne voortzetting van je weekend gewenst namens, Gerda van Atelier Hobbekol

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld ze aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

Reacties

Populaire posts