Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met verlenging verloting en meer....🌷


Wat heb ik afgelopen week mooie schelpkralen binnen gekregen!

Ik had deze ingekocht om er de sieraden voor het jaarlijkse hippie feest van te maken, maar in het echt zijn ze nog mooier als op de foto en ik kreeg direct al een idee wat er van de kralen op onderstaande foto gemaakt moest worden, namelijk een armband.

En zoals je op de foto kunt zien is het een echte retro armband geworden, waarbij ik weer terugga in mijn jeugd en wij allemaal in kleurencombinaties rondliepen die op z'n zachtst gezegd tot die tijd vloekten maar ineens trend waren, zoals: oranje, paars, geel, groen en bruin. De oranje en gele retro kralen worden in deze armband afgewisseld met zachtgele en grijze tinten. Met de bloem bedels is het een echte flower power armband geworden en dus een must voor liefhebbers van sieraden uit de sixties!

En dan zijn er ook nieuwe handgemaakte sieraden van Kazuri kralen gemaakt, zoals onderstaande hemelsblauwe ketting met grote fuchsia roze glasparels en afgewerkt is met Tibetaans zilveren kralen en kralenkapjes en die in de rubriek exclusieve sieraden zal komen te staan.


Hieronder nog meer nieuwe kettingen waarbij verschillende materialen zijn gebruikt zoals glaskralen, Tibetaans zilveren kralen, copper wire, maar uiteraard ook met Kazuri beads.

Wist je dat de Kazuri kralen met de hand gemaakt worden van klei uit het gebied rondom Mount Kenya door rond de 350 alleenstaande Keniaanse vrouwen die geen andere bron van inkomsten hebben en waarvoor een fabriekje is opgezet, waar ze worden opgeleid om prachtige en unieke Kazuri kralen en sieraden te maken. Dit om zo in hun dagelijkse behoeften te kunnen voorzien.

***

Op onderstaande torso's kun je trouwens de laatste handgemaakte kettingen zien van de afgelopen periode, die nog op de foto moeten en in de webshop moeten worden geplaatst. En dat zijn alleen nog maar de kettingen en heb ik het nog niet eens over andere sieraden zoals oorbellen en armbandenMaar dat gaat uiteraard gebeuren en binnenkort kun je ze in de webwinkel bewonderen!

En dan ben ik ook weer 'even' bezig geweest met de vernieuwde header van deze sieraden webshop, die ik toch eigenlijk best wel een beetje te druk en daardoor onduidelijk vond. Hij oogt nu wat rustiger, wat vooral op mobiel belangrijk is met die hele kleine schermpjes en dus letters die je haast niet kunt ontcijferen.  

En dan kun je nog steeds meedingen met de verloting van deze zomerse armband!

Je kunt meedoen door je op te geven voor de GRATIS nieuwsbrief door je hier aan te melden of op onderstaande knop te klikken.

Vanaf dat moment wordt je regelmatig (maar niet meer dan 1x per week) op de hoogte gehouden van alle nieuwe sieraden, acties en kortingen.  

Mocht er nu iets niet lukken met bestellen of heb je gewoon een vraag, dan kun je me via de contactpagina of info@atelierhobbekol.nl bereiken.

Tot dinsdag bij de extra nieuwsflits!

Met vriendelijke groet, namens Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.


 

Reacties

Populaire posts