Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol, met deze week weer nieuwe lange kettingen... 🙂


Deze week een beetje een 'informatieve' nieuwsbrief omdat er nu eenmaal veel zon nodig is om al die sieraden te fotograferen en deze er mondjesmaat was. Maarrr.. deze liet zich gisterochtend toch even zien en ik heb de laatst gemaakte lange handgemaakte kettingen op de foto kunnen zetten, zodat ik je deze in ieder geval kan laten zien.

De eerste van de drie is een lange Ibiza style ketting in multi kleuren die trouwens niet aan te slepen zijn. Want ik maak ze... en ze worden al snel weer verkocht! Da's soms best wel een luxe probleempje hoor, want zo snel kan ik ze niet maken, hahahaha...

En dan hieronder de twee andere lange kettingen.

De linker lange ketting met Kazuri tube kralen en wit rondleer heeft een zelfgemaakt ornament waaraan een groot metalen hart hangt. Voor de liefhebbers van harten dus! 

De derde en rechtse lange ketting met wire glasparels op de poster is met kralen in groen, zachtblauw, subtiel oranje en cognac tinten. Iedere kraal zit in een 'nestje' van wire en zo heb je nog eens iets aparts!

Dan heb ik afgelopen week ook de laatste puntjes op de i gezet voor wat betreft het aangezicht van deze sieraden webshop. De hoofdkleuren zijn nu ook wat zachter groen en oranje en dus past het geheel weer beter bij elkaar.

Als laatste is er vandaag 6 maart om 12 uur weer eens een grote voeractie op de Oostvaardersplassen!

Weet je het nog?

Wij hebben een goed dierendoel pagina in het leven geroepen, waarbij je producten kunt kopen die met dieren te maken hebben en waarbij van ieder verkocht product 15% naar een goed dierendoel gaat! En deze keer is het weer de beurt aan de voergroep van de Oostvaardersplassen (OVP) die hiervan iedere keer weer hooi inkopen, omdat Staatsbosbeheer het vertikt om zelf te voeren en de dieren graatmager in het gebied rond lopen en dus zodoende wel wat hulp kunnen gebruiken!

Dus als je van plan was om binnenkort een leuk en betaalbaar cadeautje voor iemand te kopen, denk dan ook eens aan de dieren, die je hier enorm mee helpt! 

Ik wilde je dit even laten zien....

Als je met me mailt heb je grote kans om onderstaande foto in de bijlage te vinden als 'welkom', maar het blijft toch 'effies een dingetje' hoor, om van jezelf een foto te plaatsen...)! ;-)

En dat was het weer voor deze nieuwsbrief en de volgende keer zijn de oorbellen aan de beurt!

Fijn weekend! 

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

Reacties

Populaire posts