Zonnige nieuwsflits van Sieraden Atelier Hobbekol met oorbellen, kortingscode en...🌞


Dit keer een korte nieuwsflits wat het maken van nieuwe sieraden voor zomer 2024 met zich meebrengt. En zoals ik in de vorige nieuwsbrief beloofd heb is er deze week een nieuwsbrief met alleen maar oorbellen!

We beginnen deze keer met een paar prachtige lange turquoise handgemaakte Kazuri oorbellen wat mede komt, door de zeldzame met de hand gemaakte Kazuri kralen! Ik heb het er in één van de vorige nieuwsbrieven al over gehad dat deze kralen van klei door Keniaanse vrouwen met de hand gemaakt worden. Sommige kralen zijn zeldzaam en daar vallen deze mooie Kazuri kralen met hun goudkleurige stippen ook onder! Prachtig zijn ze, he?

           

En dan zijn er ook weer oorbellen geplaatst die wel apart zijn, maar voor leuke prijsjes weggaan, zodat je aankomende zomer nog eens af kunt wisselen.

De creolen zijn ook weer van de partij en hier worden binnenkort nog nieuwe modellen van geplaatst. Maar eerst is het genoeg om je een kijkje 'in de keuken van Atelier Hobbekol' te gunnen! Haha...

Ik denk dat dit voor deze week genoeg nieuws is voor wat betreft de allernieuwste oorbellen en dat je lekker kunt gaan neuzen.

Om het nu aantrekkelijk voor je te maken om vast een paar nieuwe oorbellen aan te schaffen, heb ik daar deze week de kortingscode oorbellen voor. Deze geeft t/m zondagavond 14 april 10% korting op alle oorbellen, waarvan de allernieuwste ook nog eens leuk geprijsd zijn en dat is dus mooi meegenomen voor de portemonee!

Dan ga ik nu naar het atelier om aan de raffia tasjes te gaan beginnen die in eerste instantie voor het hippiefeest wat in juni plaatvind, bedoelt is. Maar natuurlijk komen deze als ze klaar zijn voor die tijd ook in de rubriek tassen te staan. Dit om vaste nieuwsbrieflezers als eerste de kans te geven om deze te kunnen bekijken en met een leuke korting te kunnen kopen!

Maar totdat ze af zijn zeg ik... geniet van de lekkere voorjaars temperaturen die er dit weekend zijn en tot de volgende nieuwsbrief.

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

 

Reacties

Populaire posts