En de winnares van de kwartaal verloting van Sieraden Atelier Hobbekol is............


Na drie weken is er eindelijk weer eens een nieuwsbrief en wat had ik het druk met alle voorbereidingen voor workshops en festiviteiten, waar we met de kraam stonden!

Krap een week geleden zaten we nog op het jaarlijkse hippiefeest van m'n zus en zwager. Helemaal in hippiestijl vierden ze hun 10 jarig huwelijks jubileum en wat was het weer geslaagd! 

  De band GetBack2 wist zoals ieder jaar met hun muziek iedereen naar de sixties en seventies te brengen en de sfeer eromheen maakte het ook dit jaar weer tot een succesvol hippiefeest!

 

 

De hele middag was ik bezig om mijn kraam weer in hippie style in te richten...

En s' avonds was het ondanks het gebrek aan lampen die we vergeten waren mee te nemen, natuurlijk nog gezelliger om in de kraam rond te neuzen!  

Gelukkig stonden we op ook deze warme dag weer naast het zwembad, want in het zuiden zijn de temperaturen nou eenmaal hoger als in de Noordoostpolder en menigeen heeft die dag en s' avonds een heerlijke duik genomen. Ook was er weer de gezellige hippiekuil, waar gezelligheid troef was en er uitgerust werd door mensen die moe waren geworden van het dansen. 

Kortom... een geslaagd hippiefeest 2024!

✌️

 

De week ervoor was er weer de jaarlijkse Fensyfair in Ens en ook dat was een groot succes! Het was ondanks de vele regen gezellig druk bij de kraam van Atelier Hobbekol en ook hier zijn we weer heel veel (oude)bekende en nieuwe klanten tegengekomen.

 

Als je het zo druk hebt met de vele voorbereidingen, dan blijft er weinig tijd over om nieuwe handgemaakte sieraden te produceren. Maar toch is het mij tussendoor nog gelukt om weer een giga dromenvanger te maken!

Omdat het toch wel moeilijk is om een grote dromenvanger goed op de foto te krijgen zodat je kunt zien hoe groot deze wel niet is, ben ik er maar eens naast gaan staan met fotograferen. Uiteraard moeten er nog betere foto's komen voordat deze dreamcatcher in de webshop geplaatst kan worden.

Hou deze sieraden webwinkel dus in de gaten of mail me als je niet kunt wachten totdat deze in de webshop staat!

 

En dan als laatste waar iedereen waarschijnlijk op heeft gewacht... de bekendmaking van de kwartaal verloting en deze keer mag de winnares een Ibiza armband uitzoeken, die ze kan vinden in de rubriek, armbanden op elastiek.

En José Kersten is de winnares van het tweede kwartaal van dit jaar geworden! Jose, van harte gefeliciteerd met je prijs en geef je even via de contactpagina of info@atelierhobbekol.nl de armband van jou keuze door? Dan zorg ik dat deze zo snel mogelijk naar je toegestuurd wordt.

Mocht je nu niet de winnaar van deze kwartaalverloting zijn, dan is er volgend kwartaal weer een verloting en zit je er misschien wel bij. Maar tot die tijd niet getreurd, want er komen voor die tijd nog meer leuke acties voorbij! Fijn weekend!

Hartelijke groet namens, Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol 

En ken je mensen die handgemaakte sieraden, of een workshop ook wel leuk zouden vinden? Je mag deze nieuwsbrief gerust aan ze doorsturen, of meld diegene hieronder aan voor de gezellige nieuwsbrief van Atelier Hobbekol!

  

Reacties

Populaire posts