Nieuwsbrief Atelier Hobbekol 26-09-2018

Het is zowat zover... de verloting van de prijs van het derde kwartaal voor de vaste nieuwsbrieflezers! Het is dit keer een grote glazen Murano-hanger geworden met naar keuze, aan een spang of een suede veter!

 diploma-uitr...ikingandy006.jpg

Mooi voor het naderende najaar! In de volgende mail die u van mij krijgt ziet u wie de winnares geworden is. 
En dan heb ik eindelijk de half-edelsteen dames en heren armbanden geplaatst! Niet zoals je overal ziet op elastiek wat haast direct knapt, maar zoals u van mij gewend bent, mooi afgewerkt met gecoat staaldraad en een slotje. Ze zijn ook direct als aanbieding te koop! Dat scheelt in uw portemonee, want de komende maanden zullen weer in het teken staan van feestdagen en leeglopende portemonees! 
Allereerst de damesarmbanden....


Warme najaarstinten afgewisseld met stoere kleuren... Kijkt u maar eens in de webshop als u meer modellen wilt bekijken.
En dan de herenarmbanden...
Deze modellen zijn echt stoer! En ook hiervoor geldt... mooi afgewerkt met gecoat staaldraad en een slotje, zodat het tegen een stootje kan! Uiteraard staan ook deze direct voor een aanbiedingsprijsje in de webshop!
En verder heb ik mijn 'plaatsings' werkzaamheden moeten staken voor 'inpak' werkzaamheden, want aanstaande zondag staan we weer net als vorig jaar op de opendag van Atelier Grenier in Maarheeze! Heerlijke omgeving en het belooft net zoals altijd weer mooi weer te worden! Alleen heb je wel zoveel werk om alles van te voren uit te zoeken en in te pakken.... Maar als de kraam één keer staat kan deze dame heerlijk op haar kruk gaan zitten kijken en de hele dag genieten van alle vriendelijke mensen. Want dat zijn ze daar in het zuiden!


En naderhand...? Lekker allemaal aan een verzorgde maaltijd met een goed glas wijn van "de heer des huizes" nagenieten en dan een paar dagen bijkomen van alle indrukken!

Fijne werkweek verder!M.v.g. Gerda Beintema. 

Reacties

Populaire posts