Nieuwsbrief Atelier Hobbekol

De uitslag van de 4e kwartaalprijs voor de vaste nieuwsbrieflezers is eruit! Dit keer is het een toepasselijke grote beschermengel geworden! Je kunt hem in de kerstboom hangen, maar ook aan de muur, de deur of voor het raam aan een tak met versieringen of zomaar alleen. Hij kan iedere kerst weer tevoorschijn gehaald worden, dus je hebt er jarenlang plezier van! 


De hoed is weer geschud en er is een winnaar. Deze keer is het een winnares namelijk mevrouw L. Klik. Gefeliciteerd met uw prijs en ik neem snel contact met u op om hem te versturen! Voor alle anderen is er volgend kwartaal weer kans om een item te winnen. Dit zal eind maart 2019 zijn.
~
Dan zijn de kerstdagen anno 2018 weer voorbij! Heeft u ook zo genoten? Voor ons was het feest omdat we beide dagen de jongens thuis hadden. De eerste kerstdag lekker thuis gekookt en gegeten en de tweede dag uit eten. Heerlijk.... sushi! Daar kunnen ze me midden in de nacht voor wakker maken! En nu op naar de voorbereidingen van oudjaarsdag. Ik maak altijd zelf ouderwetse appelflappen zoals mijn moeder die maakte en Jan bakt als bakker, de oliebollen. Hij hoeft nooit op oudjaarsdag te werken omdat het op Urk waar hij in de banketbakkerij werkt, altijd dankdag is op die datum en dus kan hij de helft van de "baksels" voor zijn rekening nemen. 
~
U heeft het misschien ook al gezien dat de armbanden waar ik het de laatste keer over had in de webshop geplaatst staan.En dan nog even een kortingscode op de valreep toe...
Met de code: oudjaar krijgt u t/m 31 December een korting van 10% op alles! (Ook op de nieuwe modellen)! En daar krijgt u ook nog eens een paar bijpassend paar oorbellen bij! De aktie van de verlaagde verzending van brievenbuspakjes voor €3,95 gaat ook nog even door en duurt nog t/m 31 December!
En dan hebben we ook nog de aktie bij het boeken van een workshop voor minimaal 5 personen. Hierbij kan de 5e persoon geheel gratis meedoen! Als u nog dit jaar boekt dan is deze ook nog in 2019 geldig!

Een heel fijn uiteinde!
M.v.g. Gerda Beintema van Atelier Hobbekol! 

Reacties

Populaire posts