Nieuwsbrief met o.a. nieuwe dromenvangers/dreamcatchers

En alweer een week verder richting de herfst al zou je dat met die voorspellingen niet denken. We gaan weer richting de 30 graden, héérlijk! Maar de sieraden en dromenvangers moeten wat betreft de kleuren toch wel aan de omslag gaan geloven. Ik heb het er al eventjes over gehad op social media maar er zijn weer vier nieuwe dromenvangers bijgemaakt die echte najaarstinten hebben. Mede dat er nu weer ingespeeld moet gaan worden op het najaar en de komende winter kwam ik er ook achter dat haast alle grote dromenvangers verkocht zijn en dus is het uiteraard ook weer nodig om nieuwe te maken. Ik vindt dat dus helemaal geen straf! Hahahaha.


Ze staan al in de webshop en kunnen verkocht gaan worden. Let er wel op dat er van ieder exemplaar maar één is en OP = dus echt OP! Je kunt er natuurlijk wel eentje op kleur naar keuze bestellen, maar die wordt toch echt weer anders omdat iedere dromenvanger/dreamcatcher uniek is!
En voor diegenen die nog even geen afscheid van de zomerkleuren kunnen nemen zijn er ook nog dromenvangers in zomertinten in de webshop. Er staan verschillende modellen die afgeprijsd zijn en dus is het nu ook 'nog eens prettig voor de portemonnee' om een betaalbare en handgemaakte dromenvanger aan te schaffen. Hieronder een paar voorbeelden...


En de statement oorbellen.... tjah, die zijn er ook nog steeds in mooie najaarstinten.


Oorbellen voor de prijs van €3,95 p.p. Voor die prijs kun je nog eens mooi het najaar ingaan! Ze staan niet in de webshop en kunnen gewoon aan huis bekeken en afgehaald worden. Ze kunnen ook via een mail aan mij besteld worden. Even aangeven welke je wilt hebben en dan stuur ik die naar je op.

En dan is het alweer tijd voor de kortingscode die aan alle vaste nieuwsbrieflezers is gestuurd en recht geeft op 10% korting t/m zondag 25-08-2019. Even invullen tijdens het bestellen en het systeem verrekend vanzelf de korting. Je mag de kortingscode zo vaak gebruiken als je wilt! Zijn er problemen met het gebruiken van de code dan kun je uiteraard mailen via de contactpagina of naar info@atelierhobbekol.nl en dan regel ik dat het goedkomt.
Voor nu alvast een paar hele mooie dagen gewenst en geniet van het zonnetje nu het nog kan!

Fijne werkweek! 
M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

Reacties

Populaire posts