Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe materialen...

Afgelopen week ben ik op zoek geweest naar nieuw materiaal en ben gedeeltelijk geslaagd. Zo vlak voor de feestdagen worden wat materialen die in de webshop staan vervangen. Het stond er al zo lang in dat ik het zelf saai vond worden en dus ben ik vandaag begonnen met het fotograferen van alle kralencabochons en andere materialen die geplaatst moeten worden. Het duurt een poosje voordat alles gefotografeerd, gemeten, beschreven en geplaatst is. Maar ik wil voor jou alvast een klein tipje van de sluier oplichten wat je ongeveer kunt verwachten.

Als eerste wat nieuwe materialen. Hieronder zie je enkele voorbeelden waarvan je o.a. bangles en oorbellen kunt maken. Bangles zijn hippe armbanden met een mooie steen (die binnenkort ook in de webshop komen) die je zo om je pols schuift. Dan heb ik ook een paar filigraan ringen die in de verkoop komen. Een schattig en lichtgewicht ringetje waar je een cabochon in kunt plakken en 'é voila' je hebt je eigengemaakte en speciale ring. De transparante cabochons die je links onderaan ziet zijn nou niet bepaald geschikt voor een ring om de doodgewone reden dat ze mega groot zijn. Haha. Deze kunnen weer mooi in een aparte ketting verwerkt worden en wie er het materiaal voor bezit kan er ook een gaatje in boren zodat je een mooie en giga grote hanger hebt.  (Mooi aan een zwart suede veter). Deze zullen geplaatst worden in de rubriek 'materialen'.


Dan is hieronder nog een grote cabochon te zien die op een groot ornament geplakt kan worden en dan heb je zeker iets aparts. Daaronder een hanger
 van 'mixed media' die leuk staat aan een eenvoudig kettinkje, maar die je ook samen met wat kwastjes en/of bedeltjes aan een koordje of veter kunt hangen.

 

En last but not least... grote cabochons waar een splitpen achter zit en die je behalve voor sieraden ook bij mixed media projecten kunt gebruiken. Ze zijn alleen al prachtig om naar te kijken en als je een grote setting voor een broche kunt bemachtigen is dit daarvoor de uitgelezen kraal/cabochon om erop te plakken. 


Vooral voor de cabochons geldt... er zijn maar een beperkt aantal van en OP=OP! Het eerste gedeelte kralen en materialen probeer ik aan het einde van de week in de webshop te hebben geplaatst. 

En dan is het alweer tijd voor de kortingscode die naar alle vaste nieuwsbrieflezers gestuurd is. Deze is geldig vanaf nu t/m zondag 10-11-2019 en geeft recht op 10% korting op al je aankopen. Vul deze in tijdens het bestellen en dan wordt de korting vanzelf verrekend. Mochten er zich problemen voordoen, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol   

Reacties

Populaire posts