Sieraden Atelier Hobbekol en de Buddha dromenvanger...

Wat een weer is het nu al en wat een mooi weer zit eraan te komen, he? Voor de vakantiegangers een bof (zoals wij) maar daarover verderop in deze nieuwsbrief meer.

Afgelopen week heb ik eindelijk de dromenvanger van een Buddha waar ik al een poos mee bezig was afgekregen. Het was weer een heel werk, maar het resultaat mag er dan ook weer wezen! Dit keer geen dromenvanger met een web in het midden, maar een grote Buddha 3D afbeelding.

 

Om de 3D sticker een apart accent te geven is er een (uiteraard handgemaakte) connector aan gemaakt als een soort diadeem en zitten er in de oorlellen kleine ringetjes verwerkt als oorringen.

Dit is om het geheel aparter te maken en kun je nergens anders kopen, uniek dus!

 

Ik ben er zelf zoals gezegd heel tevreden over en het doet me pijn om weer te verkopen! Haha.

~

Dan had een klant laatst wat materialen gekocht om in een baby macramé te verwerken. Ik was natuurlijk reuze benieuwd of het gelukt was en wat voor een foto ze me toen toe stuurde... hartstikke mooi geworden en wat een apart idee voor de babykamer. Echt héél leuk!

 

~

En als laatste nog even zoals aan het begin van deze nieuwsbrief beloofd, een bericht over de vakantie.

Wij gaan er weer een paar dagen tussenuit en wel van 25 juni t/m 5 juli. Het thuisfront is wederom weer zo lief om in huis te blijven zodat er toch pakketten aangepakt kunnen worden van artikelen die besteld zijn. En natuurlijk om te voorkomen dat het huis niet leeg staat voor het dievengilde. Tevens betekend dit ook dat bestellingen die gemaakt zijn na 25 juni vanaf 6 juli weer verstuurd gaan worden. Om het geduld van iedereen te belonen zit er bij iedere bestelling als extraatje en bovenop het kleinigheidje wat er altijd bij zit, nog extra een paar bijpassende oorbelletjes bij in. Bestellingen kunnen wel gewoon worden geplaatst. Vanaf 6 juli worden deze dan weer verzonden.    

Dit betekend dat de verloting van de kwartaalprijs deze keer op maandag 6 juli bekend gemaakt wordt en wel in de nieuwsbrief die die dag verstuurd gaat worden.

Fijne week en tot 6 juli!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol  

 

Reacties

Populaire posts