Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met kleuren van het najaar 20..?


Hallo, op deze stormachtige dag!

Een week geleden zaten we nog te puffen van de warmte en nu wordt het buiten zelfs al kil. Voor mij het startsein om met de najaarssieraden te gaan beginnen. Mooie warme kleuren zijn dit najaar te zien en dan met name de wat roodbruine aardetinten zijn in de meerderheid. Hieronder niet alle kleuren van het najaar 2020 maar wel de belangrijkste die op de catwalk gespot zijn. En weet je? Ze wijken niet eens zoveel af van de kleuren van winter 2018/2019.

                

Dat is bovendien nog eens mooi meegenomen, omdat je de kleding en sieraden van vorig najaar nu nogmaals een seizoen door kunt blijven dragen. Dat scheelt weer in de portemonnee!

Daarom had ik afgelopen week de kralenbakken op tafel gezet en was begonnen met het uitzoeken van een kleur die zowel het komend najaar, als nog even tijdens deze nazomer gedragen kan worden.

En hieronder het eerste resultaat...

Twee  kettingen  die terug van weggeweest zijn en haast klassieke modellen genoemd mogen worden. (De favoriete workshop van de meeste dames)! En die ook nog eens in allerlei kleuren gemaakt kunnen worden.

 

Dan zijn er ook nog twee armbanden gemaakt van voornamelijk natuurlijke materialen zoals keramiek, glas en imitatie suede.

 

En op de oorbellen is ook nog 'even creatief los gegaan'! Haha.

Zoals op het rechtse paar te zien is heb ik op de tibetaans zilveren kralen met de gezichtjes, hoedjes van schelpkralen gemaakt zodat het nu echte 'mensjes' lijken. Dit is nu het leuke en creatieve van dit vak!

~

Dan nog even vakantienieuws.

Ik heb het er al eerder over gehad dat we nog een vakantie tegoed hadden en dat is nu dus aangebroken. Het thuisfront is weer zo vriendelijk om de komende twee weken op het huis te passen zodat wij er nog even tussenuit kunnen. Daarom kun je vanaf 29 augustus t/m 13 september wel je bestellingen plaatsen, maar worden ze pas weer na 13 september verstuurd. Om het wachten een beetje te verzachten kun je als eerste van de kortingscode korting gebruik maken, die recht geeft op 10% korting. Bovendien krijg je een paar bijpassende oorbellen speciaal door mij gemaakt, GRATIS bij je pakketje in! Bij problemen zijn wij wel te bereiken via de contactpagina of info@atelierhobbekol.nl en kan er altijd gekeken worden of het thuisfront kan helpen bij een oplossing.

Tot 14 september!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

 

Reacties

Populaire posts