Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol 28-10-2020

  Dit keer een ietwat verkorte nieuwsbrief omdat er recentelijk een nieuwsbrief met een nieuwsflits er achteraan in je mailbox beland zijn. Ikzelf heb een gruwelijke hekel aan teveel nieuwsbrieven en wil daar zelf ook niet aan meedoen. Dus... zoals gezegd krijg je dit keer een korte nieuwsbrief waarin ik ga laten zien wat er in de tussentijd in de webshop geplaatst is (wat weer zoeken scheelt).

Als eerste twee groene ringen die nog niet gefotografeerd waren.

Dan zijn er ook weer wat armbanden bijgemaakt en dan met name de zwart/grijze exemplaren waarvan binnenkort nog meer gemaakt gaan worden, met het oog op het najaar/winter 2020/2021.

En er is weer wat nieuws aan de webshop toegevoegd de zogenaamde wijnglas versieringen.

Grappige kleine versierde ringetjes die je om het pootje van je wijnglas kunt doen als je eens een keertje 'apart uit wil pakken' met een etentje of een romantisch avondje hebt. Een leuke toevoeging voor beide. Het kan ook heel handig zijn om aan ieder glas een verschillende versiering te hangen waardoor iedereen de hele avond weet wat zijn of haar glas is (scheelt je weer extra afwas)!  Nog leuker wordt het als je gasten hun versiering aan het eind van de avond mee naar huis mogen nemen.

Tip! Een leuk idee voor de komende feestdagen!

De corona berichten zijn niet hoopvol voor wie de grens over wil om op (ski)vakantie te gaan of familie te bezoeken (zoals wij ieder jaar naar 'm'n zussie' en zwager in Duitsland gaan). Wij gaan als het zover komt, het thuis extra gezellig en feestelijk maken. En ik ga dus mooie groene wijnglas versieringen maken wat bij ons interieur past en die om onze eigen glazen hangen!

Fijne week verder!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol


Reacties

Populaire posts