Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met schoencadeautjes en...

 

Het heeft even geduurd, maar de volgende sieraden en meer, zijn eindelijk gefotografeerd en worden nog voor het einde van de avond in de webshop geplaatst Het zijn dit keer kleinere items die prima in de schoen passen, of alvast kunnen worden gekocht als klein cadeautje onder de boom. Als eerste zijn de boekenleggers weer aangevuld met nieuwe modellen.

Buiten dat het een handig hebbedingetje voor jezelf is om nooit meer de hoekjes van je boek om te hoeven vouwen om te zien waar je gebleven bent, passen ze ook in de schoen voor sinterklaas!

En net zo lang en dus ook nog een prima 'schoenenmaatje' deze onderstaande tashangers en die je uiteraard ook aan je sleutelbos kunt hangen.

We gaan zakken met de maat en dat zijn de oorbellen.

Leuke driehoekvormige modellen in vier verschillende kleuren combinaties met glaspareltjes en heck runderen eraan. En alle modellen zijn afgewerkt met een trendy evel-eye. 

Dan de nog kleinere sleutel/tashangertjes, in pandora style.

Deze staan al in de webshop in 14 verschillende kleuren en kralen. De één met een echte pandora kraal en de ander een gewone glaskraal en dan is deze een euro goedkoper!

 Er zijn nog meer sieraden in aantocht, maar die komen als extra nieuwsbrief omdat dit allemaal sieraden zijn voor de goede dierendoel pagina 'SpeldinHooiberg' die je in de webshop kunt vinden.

* 

Dan is er ook weer een leuke feestmaand actie, die tot maar liefst 1 januari 2021 doorgaat!  Bij iedere aankoop krijg je een schattig klein beschermengeltje GRATIS erbij! En wil je een grotere? Dan zijn deze ook in de webshop te koop, of je kunt er één in de kleur van je keuze bestellen. Dit gratis beschermengeltje komt bovenop het bijpassende GRATIS presentje wat je normaal ook al krijgt. Dus deze en de hele decembermaand krijg je 2 presentjes bij je bestelling!

*

En dan nog even dit...

  Ik heb het er al eens vaker over gehad maar ik heb een 'webshop-collega' Esther, die stiekem een goede vriendin is geworden. We zijn samen tegelijkertijd en 10 jaar terug bij Mijnwebwinkel gestart en hebben dus ook heel veel aan elkaar gehad als we er niet uitkwamen voor wat betreft het beheer van een webshop. (Ik een beetje meer aan haar gevraagd als andersom  ). Maar ook kunnen wij heel veel lol samen hebben om stunten (die met name IK uitgehaald heb) en die achteraf zoooow dom waren, maar altijd goed afliepen. In de tussentijd en vele webshops voor haar erbij, heeft zij nu een verfrissing ondergaan van haar kralenwebshop Het Kralenstulpje en het moet gezegd... het is mooi geworden! Als je ook graag freubelt waarbij je kralen en andere materialen nodig hebt, kun je hier bij deze webshop van alles vinden. En zie je iets niet? Neem dan gerust eens contact met haar op en grote kans dat ze er voor je achteraan gaat. 

 

Fijne week verder! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

Reacties

Populaire posts